Δυστυχώς, επιβεβαιωθήκαμε…

Το κυνηγητό του Ηρακλή συνεχίζεται. Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους κυανόλευκους, εκμεταλλευόμενοι τη διοικητική αδυναμία και κάνουν ότι περνάει από το …

Ηρακλής

Το κυνηγητό του Ηρακλή συνεχίζεται. Είναι ξεκάθαρο ότι ορισμένοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους κυανόλευκους, εκμεταλλευόμενοι τη διοικητική αδυναμία και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να στείλουν την ομάδα στη Β’ εθνική.


Δυστυχώς, ο Βασίλης Παμπορίδης επιβεβαίωσε όλους εμάς, που από την πρώτη στιγμή εκφράσαμε ανοιχτά την ανησυχία μας για τον ορισμένο του Κιλκισιώτη ρέφερι στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είχε το σθένος να πάρει πίσω τη λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά δεν το είχε για να στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα στο 88’ και να αποβάλλει τον Αμπουμπακάρι που τον… κορόιδεψε μπροστά στα μάτια του.


Εντύπωση προκάλεσε και η παρουσία του ισχυρού άντρα της Σούπερ Λίγκα, Πατρίκ Κομνηνού στο Καυτανζόγλειο, για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο. Πιστεύουμε ότι η παρουσία στο γήπεδο, δεν συνδυάζεται με το προκλητικό έγγραφο που εστάλη από την διοίκηση του Λεβαδειακού στις 18/2, με το οποίο ζητούσε αυξημένα μέτρα προστασίας, λες και θα ερχόταν στη Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top