Ανακοίνωση για Παμπορίδη

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του ορισμού του Βασίλη Παμπορίδη στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.Η ανακοίνωση: “Με το άκουσμα της είδησης …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα του ορισμού του Βασίλη Παμπορίδη στο αυριανό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση: “Με το άκουσμα της είδησης του ορισμού του κ. Παμπορίδη και των Βοηθών του στην αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Λεβαδειακό, όλη η οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ αισθάνθηκε παγωμάρα , αφού ήρθαν στο μυαλό μνήμες και εικόνες του πρόσφατου παρελθόντος.

Εχοντας φθάσει σε οριακή καμπή του Πρωταθλήματος, θεωρούμε ότι (αυτήν τη φορά) ο κ. Παμπορίδης και οι Βοηθοί του θα σεβαστούν την ιστορία και το κύρος του ΗΡΑΚΛΗ, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, το Οργανο, που τους όρισε και, τέλος, τον εαυτό τους, διαψεύδοντας, παράλληλα, ψιθύρους και υπαινιγμούς, που έχουν να κάνουν με το ‘αμαρτωλό’ παρελθόν του ποδοσφαίρου, προκειμένου να φέρουν σε πέρας την αποστολή, για την οποία ετάχθησαν, αποδίδοντας δικαιοσύνη αμφιπλεύρως.

Τέλος, επισημαίνουμε, για μια ακόμη φορά, στον κόσμο μας να επιδείξει σύνεση και ψυχραιμία, προς το συμφέρον της ομάδας, καθώς ο κίνδυνος μπορεί να είναι εξαιρετικά μεγάλος.

Ευχόμαστε στον κ. Παμπορίδη και στους Βοηθούς του καλή επιτυχία…

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top