Προκαλεί ο Κομπότης – Η αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής

Τη λήψη έκτακτων μέτρων ζητάει ο επίσημος Λεβαδειακός για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο. Η BLUEARENA αποκαλύπτει ότι η διοίκηση των Βοιωτών κατήγγειλε ότι …

Ηρακλής

Τη λήψη έκτακτων μέτρων ζητάει ο επίσημος Λεβαδειακός για το παιχνίδι του Σαββάτου στο Καυτανζόγλειο. Η BLUEARENA αποκαλύπτει ότι η διοίκηση των Βοιωτών κατήγγειλε ότι από την αρχή της εβδομάδας δέχεται ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα και γι’ αυτό το λόγο ζητάει από όλες τις αρχές (Αστυνομία, Σούπερ Λίγκα, ΔΕΑΒ), να λάβουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας προστασίας της αποστολής!


Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, ο Κομπότης ζητάει αυξημένα μέτρα προστασίας στο αεροδρόμιο Μακεδονία, σε όλες τις μετακινήσεις της γύρω από το ξενοδοχείο, στη διαδρομή μέχρι την άφιξη στο Καυτανζόγλειο, στον χώρο των αποδυτηρίων, στην φυσούνα εξόδου στον αγωνιστικό χώρο και στη διαδρομή προς το αεροδρόμιο μετά το τέλος του αγώνα.


Είναι η πρώτη φορά που αντίπαλη ομάδα ζητάει να ληφθούν έκτακτα μέτρα για παιχνίδι της στο Καυταντζόγλειο. Ακόμη και τα τέσσερα τελευταία χρόνια, που ο Ηρακλής έχει γνωρίσει ουκ ολίγες ήττες στο γήπεδό του, καμία ομάδα δεν παραπονέθηκε για την κυανόλευκη φιλοξενία. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Κομπότης επιχειρεί να δυναμιτίσει το κλίμα, αφού γνωρίζει ότι με ενδεχόμενη ήττα μειώνονται στο ελάχιστο οι πιθανότητες παραμονής του Λεβαδειακού στη Σούπερ Λίγκα.


Και όλα αυτά από μία ομάδα, η οποία δεν φημίζεται για τη φιλοξενία της. Θυμίζουμε την επίθεση που δέχτηκαν πέρσι οι παίκτες του Ηρακλή πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς και φέτος την κωμικοτραγική κατάσταση με τα ball boys που… εξαφανίστηκαν κατόπιν «άνωθεν εντολής». Για να μην πάμε και λίγο παλαιότερα, με το αλησμόνητο 3-0 του Μιχάλη Γερμανάκου. Τότε που ο ίδιος οι φίλοι του Λεβαδειακού αποθέωναν τον Αθηναίο ρέφερι και τους βοηθούς του, οι οποίοι δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του ίδιου του Κομπότη.

Η αποκάλυψη της BLUEARENA, προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης:

Οι από τον κ. Κομπότη πηγάζουσες μεθοδεύσεις, αυτού του είδους, περί δήθεν ΅ανωνύμων απειλητικών τηλεφωνημάτων” και “εξωαγωνιστικών κινδύνων”, είναι ξεπερασμένες και αναδεικνύουν την άλλη όψη της αντίληψης, που έχει για τα πράγματα, καθώς δεν διατηρεί το σθένος να αντιμετωπίσει την ωμή αγωνιστική πραγματικότητα.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του, σε μεγάλο βάθος χρόνου, όταν ακόμη ο Λεβαδειακός δεν υπήρχε, έχουν εμπράκτως αποδείξει το σεβασμό στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι. Ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ και ο κόσμος του θα διαψεύσουν τον κ. Κομπότη και τους “φόβους” του, διασφαλίζοντας την διεξαγωγή του αγώνα, μακριά από παραβατικές συμπεριφορές. Αυτές οι μέθοδοι στοχεύουν στην δημιουργία τυφλού φανατισμού και στην πρόκληση καταστάσεων, οι οποίες θα οδηγήσουν στην τιμωρία της ομάδας μας. Ωστόσο, ο κόσμος μας αντιλαμβάνεται τον απώτερο στόχο αυτών των τακτικών και γνωρίζει να προστατεύει τον ΗΡΑΚΛΗ από όλα αυτά, όπως κάνει επί τόσα χρόνια.

Συνεπώς, ο κ. Κομπότης θα πρέπει να εγκαταλείψει αυτές τις παλαιοπαραγοντικού τύπου μεθοδεύσεις, που δεν οδηγούν πουθενά, καθώς η ομάδα μας, με την αγωνιστικότητα της και ο κόσμος μας, με την μεγάλη και ουσιαστική στήριξή του, σε φίλαθλά πλαίσια, μακριά από παγίδες, θα οδηγήσουν τον ΗΡΑΚΛΗ στη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Κύριε Κομπότη, καλώς να ορίσετε…

ΥΓ. Στο γήπεδο θα υπάρχουν πολλά… “Ball Boys” για να εξυπηρετήσουν τους ποδοσφαιριστές και την ομαλή ροή του αγώνα.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top