“Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι στην επίθεση”

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα (18/2) ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, όσο και σε αυτό του …

Ηρακλής

Την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα (18/2) ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Ο Σλοβάκος τεχνικός αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης, όσο και σε αυτό του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό.

«Είμαστε καλοί στην άμυνα, παρουσιάζουμε βελτίωση στη διάρκεια, αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι και στην επίθεση. Έχουμε κάποιους παίκτες που περιμένουμε να βελτιώθουν κι άλλο στη συνέχεια. Με τον Πανιώνιο, όταν μείναμε με δέκα παίκτες, σκέφτηκα να αλλάξω το σύστημα σε 4-1-4 ή να βάλουμε ένα φορ. Δεν κάναμε αλλαγή, συνεχίσαμε με το 4-1-4, διότι σκέφτηκα ότι αν βάλουμε ένα φορ μπροστά θα ήταν πιο απλό για τον αντίπαλο να μας μαρκάρει. Έτσι η τετράδα μπροστά ήταν πιο επικίνδυνη για να κάνει κόντρα επίθεση. Τελικά αποδείχθηκε καλό, γιατί κρατήσαμε την αμυντική τετράδα του Πανιωνίου πίσω. Χάσαμε την οργάνωση του παιχνιδιού. Σκεφτήκαμε να κάνουμε αντεπιθέσεις, γιατί στην άμυνα ο Πανιώνιος έχει αδυναμίες. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο».

Για το κρίσιμο ματς με το Λεβαδειακό, ο Μπουμπένκο επισήμανε: «Το πιο σημαντικό είναι να παίξουμε ομαδικά. Ο Βίκτορ Γιάκομπ θα μας λείπει, είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας, αφού δεν έχουμε άλλον τέτοιον με αυτά τα προσόντα. Αλλά πρέπει να βρούμε τη λύση για την επίθεση, πώς θα λειτουργούμε με κάποια άλλα στοιχεία. Οι καινούριοι παίκτες χρειάζονται σίγουρα χρόνο, δεν έχουν στα πόδια τους παιχνίδια. Και ήρθαν με όχι καλή φυσική κατάσταση. Προσπαθούμε να τους δώσουμε ευκαιρία για να τους δούμε βεβαίως και στα δυνατά παιχνίδια, αλλά πρέπει να τους βλέπουμε καθημερινά τι κάνουν και στην προπόνηση. Αλλά ακόμα τους λείπουν τα δυνατά ματς και δεν ξέρουμε ακόμα τι έχουν να δώσουν για το καλύτερο της ομάδας. Περιμένουμε από τους παίκτες που ήταν στην ομάδα από πριν, που είναι ο κορμός της ομάδας, αλλά κάθε παίκτης έχει ανοιχτή πόρτα για να μπει στην ενδεκάδα».

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top