Δεν έχουν τον θεό τους

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ, λίγες μόλις ημέρες μετά το… χειρουργείο του Σιδηρόπουλου στη Νέα Σμύρνη. Τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, θα τον διευθύνει …

Ηρακλής

Ορισμός-πρόκληση από την ΚΕΔ, λίγες μόλις ημέρες μετά το… χειρουργείο του Σιδηρόπουλου στη Νέα Σμύρνη. Τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό, θα τον διευθύνει ο Βασίλης Παμπορίδης. Ναι, καλά διαβάσατε. Ο διαιτητής που «εκτέλεσε» τον Ηρακλή στην Τούμπα και αποτελεί κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας, θα σφυρίξει το καθοριστικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό του Γιάννη Κομπότη.


Οι άνθρωποι του Ηρακλή δεν πίστευαν στα αυτιά τους μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση. Πίστευαν ότι μετά τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, οι υπεύθυνοι της διαιτησίας θα ήταν λίγο πιο προσεκτικοί. Διαψεύστηκαν όμως οικτρά και πλέον το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να ελπίζουν ότι ο Παμπορίδης δεν θα επαναλάβει τα λάθη της Τούμπας. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών) και Νίκος Φαντόπουλος (Πειραιών). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών), ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Καλαθενός (Δωδεκανήσου).


Για την ιστορία, ο Παμπορίδης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος, ασχολούμενος με την διαιτησία 16 χρόνια (από το 1992), ενώ στην μεγάλη κατηγορία συμπληρώνει τέσσερις περιόδους (από το 2005).

Ευκαιρία να θυμηθούμε πώς είχε κρίνει ο Τεβεκέλης τη διαιτησία του Παμπορίδη στην Τούμπα.


Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top