Φαράντος στον πάγκο του Λεβαδειακού

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος αναλαμβάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση (16/2) της ΠΑΕ Λεβαδειακός την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιβαδειάς που …

Διάφορα

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος αναλαμβάνει, σύμφωνα με την ανακοίνωση (16/2) της ΠΑΕ Λεβαδειακός την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Λιβαδειάς που αυτή την αγωνιστική παίζει (20/2) με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ολα αυτά μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κίκε Ερνάντεθ.

Κάποια στιγμή υπήρχαν πληροφορίες για συζητήσεις και με τον Μάκη Κατσαβάκη, προς το παρόν πάντως ο Λεβαδειακός συνεχίζει με τον Δημήτρη Φαράντο. Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λιβαδειάς αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Ο κ. Ερνάντεθ υπέβαλε την παραίτησή του και ζήτησε να γίνει αποδεκτή θεωρώντας ότι αυτή τη στιγμή είναι η ιδανικότερη λύση. Ο κ. Ερνάντεθ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την άψογη συνεργασία που είχαν και ευχήθηκε ο Λεβαδειακός να επιτύχει τους στόχους του. Με τη σειρά του ο κ. Κομπότης αφού ευχαρίστησε τον Ισπανό τεχνικό, του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του. Σήμερα το πρωί (16/2) ο κ. Κομπότης πήγε στην προπόνηση της ομάδος στη Χαιρώνεια, μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την μέχρι σήμερα πορεία της ομάδος και  ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στο συμβάν με τον Μπάρκογλου στον κυριακάτικο αγώνα. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του τόσο από τον Πρόεδρο όσο και από τους συμπαίκτες του. Μετά την προπόνηση, ο Πρόεδρος παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές τον μέχρι τώρα Τεχνικό Διευθυντή κ. Φαράντο, ο οποίος από σήμερα (16/2) αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδος”.

Σχετικά Άρθρα

Λατινοπούλου: “Επικίνδυνες και παλαιοκομματικές οι πρακτικές Ζαγοράκη”

Ποδόσφαιρο

Back to Top