Σπουδαία προσπάθεια της “Αυτόνομης Πυγμαχίας”

Με σημαντική επιτυχία στέφεται η προσπάθεια της “Αυτόνομης Θύρας 10” στον τομέα της στήριξης του Τμήματος Πυγμαχίας του Ηρακλή, με τα παιδιά του Συδνέσμου να …

Άλλα αθλήματα

Με σημαντική επιτυχία στέφεται η προσπάθεια της “Αυτόνομης Θύρας 10” στον τομέα της στήριξης του Τμήματος Πυγμαχίας του Ηρακλή, με τα παιδιά του Συδνέσμου να έχουν πετύχει πολλά σε αυτό το διάστημα. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση, που φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της “Α-Θ 10”, www.iraklis-g10.gr :

“Από το Σεπτέμβριο του 2009 είχαμε ανακοινώσει μέσω της ιστοσελίδας μας, την απόφαση μας να στηρίξουμε οικονομικά το τμήμα της Πυγμαχίας που όδευε προς διάλυση. Στο διάστημα που μεσολάβησε, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές.. Η ανακαίνιση του γυμναστηρίου έχει ολοκληρωθεί, ο αριθμός των μικρών παιδιών που γράφονται στο τμήμα  είναι πέρα από κάθε φαντασία, ενώ γενικά έχουν μπει οι βάσεις για κάτι πολύ καλό στο μέλλον.
Για όσους ενδιαφέρονται οι προπονήσεις γίνονται Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκεύη 17:00-19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του τμήματος Αγ.Δημητρίου 136. Για περισσότερες πληροφορίες στο κινητό του συνδέσμου
6934815816


Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε πως το ταξιδιωτικό γραφείο  Athos Hellas, θα είναι ο χορηγός της Αυτόνομης Πυγμαχίας γι’αυτή τη χρονιά”.

Back to Top