“Είχα μεγάλη πίεση από την Πολιτεία”

Ο Δημήτρης Χούλης μίλησε σήμερα (17/2) στο «Αθλητικό Metropolis», με αφορμή τη χθεσινή του παρουσία στη Μίκρα. «Επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στη Θεσσαλονίκη και επειδή έχω …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Χούλης μίλησε σήμερα (17/2) στο «Αθλητικό Metropolis», με αφορμή τη χθεσινή του παρουσία στη Μίκρα. «Επαγγελματικοί λόγοι με έφεραν στη Θεσσαλονίκη και επειδή έχω αφήσει φίλους στον Ηρακλή, ήθελα να περάσω να τους δω».


Για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην ομάδα: «Πρέπει να πέσει μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες. Κάνεις και λάθη στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να αγαπάς την ομάδα όμως γίνονται και λάθη. Δεν μπορεί ο Ηρακλής να δημιουργήσει ομάδα όταν δεν έχει σταθερό κορμό και έναν προπονητή που να μείνει για αρκετά χρόνια. Επειδή και τα οικονομικά είναι δύσκολα, κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στις ακαδημίες της ομάδας».


Για το κατά πόσο είναι δύσκολο να αναλάβεις πρόεδρος σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Ηρακλής: «Στις περισσότερες ομάδες, όπως βέβαια και στον Ηρακλή υπάρχει η απαίτηση του οπαδού με το «καλημέρα» και αυτό σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Πρέπει ειδικά στον Ηρακλή να βλέπουν μακροπρόθεσμα. Φοβούνται να μην μπλέξουν οι παράγοντες και γι΄ αυτό δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο ή πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Ηρακλή. Δυσκολεύεται ένας επιχειρηματίας να επενδύσει στο ποδόσφαιρο».


Για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο στην έξοδο: «Είχα μεγάλη πίεση από την πολιτεία. Δεν μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που ανέλαβα τον Ηρακλή. Δεν χρειάζεται να έχεις πολλά χρήματα για να έχεις αξιοπρεπή πορεία. Ο Ηρακλής δεν πρέπει ποτέ να κινδυνεύει. Τώρα είναι τέταρτη χρονιά που ο Ηρακλής κινδυνεύει. Έτσι χάνει και πελάτες. Δεν είναι ανταγωνιστικός και έτσι τα νέα παιδιά δεν θα γίνονται Ηρακλής».


Για την σχέση του με τον Αντώνη Ρέμο δήλωσε: «Με τον κ. Ρέμο δεν έχω ιδιαίτερη επαφή. Ούτε φυσικά και αντιπαλότητα. Έχει και αυτός τα δικά του τα προβλήματα Εφόσον μπορεί να σταθεί οικονομικά θα τον συμβούλευα να συνεχίσει. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Ηρακλή. Είναι προσωπική η εργασία στο ποδόσφαιρο, δύσκολη και επίπονη. Δεν μπορεί να γίνει δύο κομμάτια».


Για την αμφισβήτηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του μεγαλομετόχου: «Όλοι έχουν τις πίκρες τους και οι οπαδοί και οι παράγοντες. Οι φίλαθλοι αντιμετωπίζουν αυτή την πίκρα καθημερινά. Για μένα το θέμα τώρα είναι να σωθεί η ομάδα. Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να κερδιθεί οπωσδήποτε».

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Back to Top