“Κρίμα να παίρνουν το ψωμί μας”

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, μίλησε για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία, με τελευταίο παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στη Νέα …

Ηρακλής

Ο αρχηγός του Ηρακλή, Τάσος Κατσαμπής, μίλησε για την αντιμετώπιση που τυγχάνει η ομάδα από τη διαιτησία, με τελευταίο παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, για το οποίο είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η ομάδα είναι πολύ σοβαρή και πολύ σφιχτή αμυντικά στα τελευταία παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό όλη η ομάδα να αμύνεται. Στα τελευταία τρία ματς δεχθήκαμε μόνο ένα γκολ. Όταν δεν δέχεσαι γκολ μπορείς να βάλεις ένα και να πάρεις τη νίκη. Στη Νέα Σμύρνη μας στοίχισε η αποβολή του Γιάκομπ αλλά και το γκολ του Επστάιν που ακυρώθηκε που για μένα ήρταν κανονικό γκολ. Πήραμε βαθμό και αυτόν κρατάμε. Έχω συνηθίσει και έχω μάθει να αντιμετωπίζω και την διαιτησία, γιατί δεν μας αντιμετωπίζουν όπως άλλες ομάδες. Κάποια στιγμή και ο ποδοσφαιριστής βγαίνει εκτός εαυτού. Πρέπει όμως να μένει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι γιατί το να ασχολείσαι με την διαιτησία δεν βγάζει πουθενά. Μακάρι να μας αντιμετωπίσουν καλύτερα γιατί είναι κρίμα να παίρνουν το ψωμί μας».


Για τον αγώνα με το Λεβαδειακό: «Όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί για εμάς. Στεναχωριέμαι και ντρέπομαι να λέω ότι ο Ηρακλής παλεύει για την σωτηρία του. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα δούμε σαν τελικούς για να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη θέση που είμαστε».


Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι του Σαββάτου: «Ο κόσμος είναι πολύ απογοητευμένος και έχει κάθε δίκαιο. Ζητάω να μας στηρίξουν γιατί μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν δύναμη. Ελπίζω το Σάββατο να είναι δίπλα μας και εμείς θα τους δικαιώσουμε».


Για τα όσα ειπώθηκαν από την πλευρά του Αντώνη Ρέμου στο ξενοδοχείο: «Δεν έχω ενημερωθεί γιατί δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά. Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα. Όλοι κάνουν προσπάθεια να μείνουν ήρεμα τα αποδυτήρια. Αν υπάρχει η ηρεμία πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top