“Θα σωθούμε, αλλά…”

Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας. Για την πορεία του Ηρακλή: “Η χρονιά δε εξελίχθηκε όπως περιμέναμε όλοι στην αρχή. Ξεκινήσαμε καλά, …

Ηρακλής


Στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μίλησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.Για την πορεία του Ηρακλή: Η χρονιά δε εξελίχθηκε όπως περιμέναμε όλοι στην αρχή. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στην πορεία δεν ξέρω τι έφταιξε και φτάσαμε εδώ που είμαστε τώρα. Ίσως μας επηρέασαν οι τραυματισμοί, όμως, συγκεκριμένα δεν μπορώ να πω τι ήταν αυτό που μας επηρέασε και αρχίσαμε να κάνουμε άσχημα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και στη συνέχεια και μέχρι τώρα παίζουμε με πίεση για να πάρουμε τα αποτελέσματα”.

Για την εξασφάλιση της παραμονής:Πιστεύω ότι θα μείνουμε σίγουρα στην κατηγορία, αλλά δεν αρμόζει στον Ηρακλή να παλεύει για τη σωτηρία του”.

Για το αν παίζουν ρόλο τα διοικητικά προβλήματα:Όλες οι ομάδες έχουν διοικητικά προβλήματα. Δεν παίζει ρόλο αυτό. Ο κ. Ρέμος όταν ήρθε στην ομάδα βρήκε μία τραγική κατάσταση και προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει το σύλλογο”.

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα με τον Γιόζεφ Μπουμπένκο:Με τον κ. Μπουμπένκο έχει αλλάξει η αμυντική μας λειτουργία. Δεχόμαστε γκολ με πολύ μεγάλη δυσκολία, είμαστε πιο συμπαγείς και κλειστοί πίσω”.

Για τους λόγους που η καριέρα του παρουσίασε στασιμότητα:Είχα ένα πρόβλημα στη μέση και οι γιατροί μου είπαν να παίζω πιο συντηρητικά για περίπου 1,5 χρόνο. Όταν μου έδωσαν το ΟΚ, είχα χάσει αρκετό χρόνο, αλλά πέρυσι είχα γεμάτη σεζόν και ευελπιστώ να πάω καλύτερα φέτος. Το θέμα, πάντως, είναι ότι στη αρχή της καριέρας μου είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεσμευόμουν με συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Η φιλοδοξία μου είναι να πάω σε μία μεγαλύτερη ομάδα”.

Για τη μη χρησιμοποίησή του από τον κ. Προτάσοφ:Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κ. Προτάσοφ δεν με έβαζε. Θα είχε τους δικούς του λόγους”.

Για το ματς με τον Λεβαδειακό:Το ματς με τον Λεβαδειακό είναι πολύ κρίσιμο και οι τρεις βαθμοί είναι ο στόχος. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για τα δύο επόμενα ματς, με Αστέρα στην Τρίπολη και Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο:Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο και σε οποιαδήποτε έδρα”.


 


 


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top