Αντίδραση ΤΑΠ για απολογία Κράβαρικ

Τελικά ο Ηρακλής ενοχλεί πάρα πολύ. Μέχρι και η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ασχολήθηκε με τη δήλωση του Αντρέι Κράβαρικ πριν το …

Ηρακλής

Τελικά ο Ηρακλής ενοχλεί πάρα πολύ. Μέχρι και η Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ασχολήθηκε με τη δήλωση του Αντρέι Κράβαρικ πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών και τον κάλεσε σε απολογία, μαζί με το ΤΑΠ Ηρακλής.

Οι κυανόλευκοι θα απολογηθούν στις 25/2, με τον αρχηγό να κινδυνεύει με τιμωρία πριν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Άμεση η αντίδραση του ΤΑΠ που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σήμερα, 16 Φεβρουαρίου 2010, στις 13.27 λάβαμε με fax το παρακάτω έγγραφο από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής:

«Από σχετικά δημοσιεύματα στον ιστότοπο (http://www.libero.fm/details.aspid=6511) καθώς και από σχετικό έγγραφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και κοινοποιηθέντος προς την Ε.Φ.Ι.Π, προκύπτει ότι ο αρχηγός της ομάδας πετοσφαίρισης του ΗΡΑΚΛΗΣ Γ.Σ, κ. Αντρέι ΚΡΑΒΑΡΙΚ σε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό LIBERO FM της Θεσσαλονίκης έκανε δηλώσεις που «… πυροδότησαν κλίμα έντασης πριν τον αγώνα…» στις 2.2.2010 παραμονή του αγώνα πετοσφαίρισης μεταξύ των ομάδων Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ-Ε.Α.Π ΠΑΤΡΩΝ ΛΟΥΞ ενέργεια η οποία ενδεχομένως αποτελεί δυσφήμηση του αθλήματος της πετοσφαίρισης, του αθλητισμού και δεν συνάδει με τις αρχές του Φιλάθλου Πνεύματος και των παραδόσεων του Αθλητισμού και του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ
Ο αθλητής κ. Αντρέι ΚΡΑΒΑΡΙΚ καθώς και ο Πρόεδρος του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Δημήτριος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ, ο Πρόεδρος του ΤΑΠ κ. Γεώργιος ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ και ο Προπονητής της ομάδας κ. Φρέντι ΜΠΡΟΥΚΣ όπως δώσουν εξηγήσεις ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος την 25η Φεβρουαρίου 2010 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15.00 σχετικά με το ανωτέρω συμβάν (άρθρο 130 παρ. 2 του Ν. 2725/199 άρθρο 2 παρ. Β.Δ/γματος 26.9.1955/ΦΕΚ 273/6.10.1955 και το άρθρο 1-3Β.Δ/γματος 26.9.1955 ΦΕΚ 274/7.10.1955).
Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ι.Π, Γεώργιος ΛΕΝΟΣ».

Λίγο αργότερα διαπιστώσαμε ότι η κλήση μας σε απολογία είχε δημοσιοποιηθεί στην ιστοσελίδα www.redplanet.gr νωρίτερα, δηλαδή στις 12.52.
Υ.Γ. Τα συμπεράσματα δικά σας. Θυμίζουμε ότι ακολουθεί αγώνας για το κύπελλο μεταξύ Ηρακλή και Ολυμπιακού
».

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει η “βεντάλια” του νέου ρόστερ – Ανακοινώθηκε ο γιγαντόσωμος Κάιο Τιμπό

Βόλει

Ντεσποτόφσκι: Η τρέλα για τον κόσμο του Ηρακλή και το πολυετές “φλερτ”

Βόλει

Ο Ντεσποτόφσκι “ανακοίνωσε” τη μεταγραφή του στον Ηρακλή! (pic)

Βόλει

Συμφωνία με τον Ντεσποτόφσκι! – Έτοιμο ρόστερ! – Αναμονή για Λεωνίδη!

Βόλει

Back to Top