Χωρίς ουσία οι Νέοι

Στο Προπονησιακό Κέντρο του Πανιωνίου, η Ομάδα Νέων της Ν. Σμύρνης υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Κ21. …

Ακαδημία

Στο Προπονησιακό Κέντρο του Πανιωνίου, η Ομάδα Νέων της Ν. Σμύρνης υποδέχθηκε την αντίστοιχη του Ηρακλή, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Κ21. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, με το τελικό σκορ να αδικεί τους φιλοξενούμενους, με βάση την εικόνα της απόδοσής τους σε όλη την διάρκεια του αγώνα, στην εξέλιξη του οποίου, πλήρωσαν το γεγονός ότι δεν είχαν ουσία και αποτελεσματικότητα.


Στην φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας των “κυανολεύκων”, Γκουτζελάς και κάτω από τα δοκάρια πέρασε ο αναπληρωματικός του, Γκόρτζης.


Τα γκολ:


8΄ Σινώσης 1-0


17΄ Σινώσης 2-0


87΄ Αράπογλου (πέναλτι) 3-0


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καλδέλης, Σεμπέκος, Καρλάζης, Καμπούρης, Νιστνάνης, Κορδοβέσης (75΄ Τσουβαλιστίδης), Ντούνι (87΄ Σταυροθανασόπουλος), Κούρτνι, Κολοβός (83΄ Δημητρίου), Κοντοχρήστος (55΄ Αράπογλου), Σινώσης (83΄ Πόλλαλης).


ΗΡΑΚΛΗΣ: Γκουτζελάς, Ιβανίδης, Χατζηλιάδης, Τσιτσιπλάμης (57΄ Παπαστεριανός), Κώτσιας (75΄ Στάμου), Ντατίδης, Ευσταθίου, Νατσιόπουλος, Τσίτας (79΄ Κιρβαλίτζε), Τοπούζης (87΄ Γκόρτζης), Πίτρης (69΄ Καρασαββίδης).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top