Με τον Βικτοράς στην μάχη της Ν. Σμύρνης

Με τον Βικτοράς Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά χωρίς τους Κατσαμπή και Λέκι στην άμυνα, στη Ν. Σμύρνη ο Ηρακλής. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν …

ΗρακλήςΜε τον Βικτοράς Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης, αλλά χωρίς τους Κατσαμπή και Λέκι στην άμυνα, στη Ν. Σμύρνη ο Ηρακλής. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τραυματίες Μάρκες, Τούμα, Μπόσνιακ, στον Μιλάνο, που παρουσίασε οδοντιατρικό πρόβλημα και χρήζει επέμβασης από οδοντίατρο, στον Βέρα, που δεν έχει τακτοποιημένα έγγραφα μεταγραφής, ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Πιλότο, τον Περπερίδη και τον Βέλλιο.

Στον αντίποδα, πρώτη συμμετοχή για τον Ντάιγκο Κομπαγιάσι και τον Καρλίνιος.

Αναλυτικά, τέλος έλαβε η προετοιμασία των ‘κυανολεύκων’ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο Γήπεδο της Ν. Σμύρνης, με πρωινή προπόνηση στην Μίκρα, υπό καλές καιρικές συνθήκες.

Ο Γιάκομπ είναι, πλέον, ετοιμοπόλεμος, καθώς προπονήθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος του προγράμματος σε πλήρεις ρυθμούς.

Ο Λέκι συνέχισε με θεραπεία, ο Τούμα και ο Μπόσνιακ με ειδικό πρόγραμμα, ο Mάρκες με πρόγραμμα γυμναστηρίου και δεν υπολογίζονται.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Mιλάνο, ο οποίος είχε οδοντιατρικό πρόβλημα και υποβάλλεται σήμερα σε επέμβαση αποκατάστασης.

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο επέλεξε τους εξής (19) ποδοσφαιριστές για την αποστολή, από τους οποίους θα προκύψει, αύριο, πριν την αναμέτρηση, η τελική 18άδα:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσικάς, Σαρακατσάνος, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Mάρτος Ριμόλντι, Γκαρσία, Eπστάιν, Mάρα, Kομπαγιάσι, Καρλίνιος, Ηλιάδης, Κονέ, Παπαστεριανός, Γιάντσης, Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top