“Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε μόνο για το τρίποντο”

Για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο …

Ηρακλής

Για το παιχνίδι της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο στη σημερινή (12/2) συνέντευξη τύπου.


«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα όπως ο Πανιώνιος. Υπάρχουν βέβαια προβλήματα. Ο Κατσαμπής και ο Λέκι είναι από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε, όμως έρχονται παιχνίδια που λείπουν και οι δύο. Έχουμε πάντως παίκτες και σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας λειτουργούμε με τα παιδιά που θα παίξουν. Εμείς δεν βλέπουμε κάποια κούραση στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου. Νομίζω ότι και ο ΠΑΟΚ βοηθήθηκε περισσότερο από το παιχνίδι που είχε στα Γιάννενα. Εμείς σε κάθε παιχνίδια θα παίζουμε για τους τρεις βαθμούς. Ποτέ δεν θα προετοιμαζόμαστε για την ισοπαλία».


Για τις αλλαγές που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε προβλήματα στο χώρο του κέντρου στο πρώτο ημίχρονο. Πριν τον αγώνα ετοιμάσαμε την ομάδα και τους παίκτες για να αντιμετωπίσουμε αυτό το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ. Δεν είχαμε τόσο καλή πίεση στα μαρκαρίσματα και όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους, έβγαζαν εύκολα κάθετες πάσες με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι όλα ήταν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Γιατί και στο δεύτερο ημίχρονο που ήμασταν με παίκτη παραπάνω, είχαμε πρόβλημα στο κέντρο, αφού μας πέρασαν τρεις – τέσσερις φορές επικίνδυνα και τελείωσαν τις φάσεις με σουτ».


Για την ετοιμότητα των νέων παικτών: «Ο Ντάιγκο και ο Καρλίνιος έδειξαν καλά στοιχεία. Δεν τους είχαμε δει τόσο καλά πριν, όταν δηλαδή ήρθαν στην ομάδα μας. Θέλαμε να δούμε όλα τα παιδιά που είναι φορμαρισμένα αυτή την στιγμή. Θα παίζουν οι πιο φορμαρισμένοι».


Για τη μη χρησιμοποίηση του Ηλιάδη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από την παρουσία του στο παιχνίδι με την Καβάλα. Δόθηκε η ευκαιρία σε κάποιους άλλους παίκτες να παίξουν. Αν δούμε το δεύτερο ημίχρονο μόνο, που είχαμε τον παίκτη παραπάνω, τότε οι αλλαγές διαφοροποιούνται. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ή δεν ήταν λάθος γιατί δεν ξέραμε πως θα πήγαινε το παιχνίδι με τον Ηλιάδη μέσα. Ξέρουμε τον Στέλιο και την απόδοση του. Πιστεύω ότι ακόμη κάτι του λείπει».


Για την τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσει την Κυριακή: «Υπάρχει πιθανότητα να ξεκινήσουμε με δύο επιθετικούς όμως το δικό μας πρόβλημα είναι στο κέντρο και στα χαφ».


Για την πιθανή κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Εμείς κάναμε προπόνηση και στο πλαστικό γήπεδο, όμως όσο μπορούμε κάναμε και στο κανονικό χόρτο. Μην ξεχνάμε ότι και ο αντίπαλος θα παίξει στο ίδιο γήπεδο. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να είναι έτοιμη η ομάδα την Κυριακή».

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top