«Να σταθούμε στον Ηρακλή»

Για την βαριά τιμωρία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis». Αναλυτικά τα όσα …

Ηρακλής

Για την βαριά τιμωρία της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στέλιος Προσαλίκας, με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Πρώτο μέλημά μας είναι να δούμε τι μπορεί να γίνει και όχι να είμαστε… πάνω από το πτώμα του Ηρακλή. Πρέπει να γίνει σωστή νομική υπεράσπιση, αν κι εφόσον υπάρχουν ελπίδες αναστολής. Ξέρετε ότι ο Ηρακλής είναι υπότροπος και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Προσαλίκας για να συνεχίσει:

«Πρέπει να σταθούμε στον Ηρακλή και τις υπόλοιπες ομάδες. Ακούν Ελλάδα στην Ευρώπη και είναι καχύποπτοι πως γίνονται επεισόδια». Παράλληλα υπογράμμισε πως τα περσινά γεγονότα βάρυναν τη θέση του Ηρακλή: «Τα περσινά γεγονότα επιβαρύνουν την κατάσταση και όχι τα φετινά. Δε δικαιολογούν μια τέτοια ποινή όσα έγιναν τώρα. Θα έχει επίπτωση αυτό και στους παίκτες που θα σκεφτούν να έρθουν στον Ηρακλή… όλα είναι αλυσιδωτά. Είναι βαριά η ποινή».

Κληθείς να καταθέσει την προσωπική του άποψη όσον αφορά τις πιθανότητες να γλιτώσει αυτή την ποινή ο Ηρακλής, ο Στέλιος Προσαλίκας δήλωσε: «Δε νομίζω ότι έχει πιθανότητες πολλές. Υπάρχουν πιθανότητες, αλλά είναι καλύτερα να μην δημιουργούμε προσδοκίες. Δεν εφεσιβάλλονται οι αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών», για να καταλήξει λέγοντας:

«Ο Ηρακλής είναι η κορυφαία ομάδα της δεκαετίας και δεν τον αμφισβητεί κανείς. Οι διοικούντες ελπίζω να μας βρουν ενωμένους σε μερικά πράγματα και να τα πάνε καλύτερα. Ελπίζω να συναισθανθούν την κατάσταση. Εμείς είμαστε στη διάθεση του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top