Με Ολυμπιακό στη Μίκρα, με… μαθητές ο τελικός!

Τον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί στη Μίκρα ο Ηρακλής, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ …

Ηρακλής

Τον Ολυμπιακό θα υποδεχτεί στη Μίκρα ο Ηρακλής, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ενώ ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στη Γλυφάδα την ΕΑ Πατρών.


Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα πραγματοποιηθούν στις 17 Μαρτίου (συν πλην μία ημέρα). Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού γνωστοποίησε ότι δεν θα ζητήσει εισιτήρια από τον Ηρακλή.

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι ο τελικός που ορίστηκε για τις 27 Μαρτίου στο κλειστό Τάε Κβο Ντο στο Παλαιό Φάληρο, θα διεξαχθεί παρουσία μόνο μαθητών σχολείων μαζί με τους γονείς του, αλλά και αθλητές από τα τμήματα υποδομής. Και αυτό, με αφορμή τα έκτροπα που συνέβησαν πέρσι στον τελικό Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Φρέντι Μπρουκς, σχολίασε την κλήρωση τονίζοντας: «Ένα παιχνίδι είναι και όλα μπορούν να συμβούν. Με όποιον και να κληρωνόμασταν θα ήταν δύσκολο το έργο μας. Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να προκριθούμε. Ο κόσμος θα μας δώσει μεγάλη ώθηση. Είναι νωρίς πάντως ακόμα να σκεφτόμαστε το κύπελλο, έχουμε το πρωτάθλημα μπροστά μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top