Επιχείρηση συστράτευση στο ΤΑΚ

Άμεσες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις των ανθρώπων του ΤΑΚ και του Ερασιτέχνη Ηρακλή, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο μπασκετικό τμήμα, μετά την …

Ηρακλής

Άμεσες θα πρέπει να είναι οι κινήσεις των ανθρώπων του ΤΑΚ και του Ερασιτέχνη Ηρακλή, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο μπασκετικό τμήμα, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Γαλανού.
Ο Βολιώτης επιχειρηματίας δεν αλλάζει στάση όσον αφορά την αποστασιοποίησή του από τα κοινά της ομάδας. Αλλά ένας ζωντανό οργανισμός, όπως είναι το ΤΑΚ Ηρακλής, πρέπει να βρει τους αναγκαίους πόρους για να συνεχίσει την πορεία του. Το τμήμα πρέπει να προστατευτεί και να αγκαλιστεί απ’όλη την κυανόλευκη οικογένεια. Κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες που ανήκουν στον Ερασιτέχνη και αντιμετωπίζουν προβλήματα, άλλες μικρότερα κι άλλες μεγαλύτερα. Στόχος των ιθυνόντων, είναι να καλυφθεί ένα μέρος των οικονομικών αναγκών του ΤΑΚ.
Οι επαφές των ανθρώπων του ΓΣ με τα μέλη του ΤΑΚ είναι συνεχείς. Η ανάγκη για προσέλκυση ανθρώπων που θα στηρίξουν το μπάσκετ του συλλόγου, κρίνεται επιτακτική. Γι’αυτό και θα επιχειρηθεί κάλεσμα προς πάσα κατεύθυνση. Καταρχάς, συναντήσεις με επιφανείς Ηρακληδείς που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν, που είτε είναι άφθαρτοι, είτε έχουν βοηθήσει κατά το παρελθόν.
Θα υπάρξει όμως, ανοικτό κάλεσμα και προς τον απλό κόσμο του Ηρακλή, ώστε στο μέτρο του δυνατού, να δώσει τη δική του «χείρα βοηθείας».
Το προσεχές διάστημα η προσπάθεια αυτή θα γιγαντωθεί, αφού η ανάγκη για πόρους, είναι άμεση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top