«Αυτό το μπλε και άσπρο…»

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Λόι Μπολ εξακολουθεί να δείχνει ότι ο Ηρακλής αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής …

Ηρακλής

Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ο Λόι Μπολ εξακολουθεί να δείχνει ότι ο Ηρακλής αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του. Λατρεύτηκε αλλά και αγάπησε υπερβολικά τον Γηραιό, κάτι που επανέλαβε στις δηλώσεις που έκανε την Τρίτη (9/2) στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της Nova. Κι όταν ένας τέτοιος σπουδαίος αθλητής μιλά έτσι για αυτή την ομάδα, τότε όλοι (ακόμα και αυτοί που δε θέλουν) καταλαβαίνουν τι εστί Ηρακλής.


Ο Αμερικανός πασαδόρος βρίσκεται στην Αθήνα για το παιχνίδι της Ζενίτ Καζάν με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ και από τη στιγμή που… πάτησε στην Ελλάδα, το μυαλό του πήγε αμέσως στον Ηρακλή.


Ο Μπολ γνωρίζει ότι η ομάδα του Φρέντι Μπρουκς περνά κρίση, αλλά έστειλε τα δικά του μηνύματα μέσω της εκπομπής «Στο Φιλέ» της Nova.

«Ξέρω ότι ακόμη και όταν φύγαμε εμείς (σ.σ. αυτός και ο Στάνλεϊ) από τον Ηρακλή η ομάδα πήγε σε φάιναλ φορ Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είναι το ουσιαστικό.  Ξέρετε, είναι δύσκολο για τους οπαδούς να καταλάβουν ότι δεν μπορεί κάθε χρόνο η ομάδα να κερδίζει. Ο αθλητισμός είναι ένας κύκλος. Οι επιτυχίες και οι αποτυχίες είναι μέσα στο πρόγραμμα αρκεί να ξέρεις να τις διαχειριστείς. Εγώ πιστεύω ότι όσο η δουλειά και η οργάνωση θα είναι στον Ηρακλή σε υψηλό επίπεδο τότε η ομάδα θα βρίσκεται στην κορυφή. Είμαι σίγουρος για αυτό», τόνισε αρχικά ο έμπειρος πασαδόρος, ενώ συνέχισε να μιλά για τον Ηρακλή χρησιμοποιώντας ατάκες που… μένουν:

«Κανείς δεν πρέπει να υποτιμά τον Ηρακλή. Αυτή η ομάδα ακόμη και τέταρτη να τερματίσει στην κανονική περίοδο έχει την ικανότητα να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι αυτό το μπλε και το άσπρο που έχει στην φανέλα της που την κάνει διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες. Είναι πολύ βαριά η φανέλα του Ηρακλή, θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν».

Σχετικά Άρθρα

Μιχαέλα Κράβαρικ: “Ο Ηρακλής είναι ταυτόσημος με τον Κράβαρικ…” (pics)

Βόλει

Back to Top