“Γιατί όχι και ένα τίτλο;”

Δηλώσεις έκανε η Άννα Μπάρνακ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ Ηρακλής. Η Σερβίδα ακραία που κυριάρχησε με 22 πόντους τόνισε για τη μεγάλη νίκη επί …

Ηρακλής


Δηλώσεις έκανε η Άννα Μπάρνακ, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ Ηρακλής. Η Σερβίδα ακραία που κυριάρχησε με 22 πόντους τόνισε για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού:

“Δεν περίμενα ότι θα νικήσουμε τόσο εύκολα, αλλά πίστευα ότι θα παλέψουμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αυτή η νίκη μας δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ότι μπορούμε να κοντράρουμε αυτές τις ομάδες στα ίσα. Πλέον θα μας σέβονται ακόμα περισσότερο και θα μας υπολογίζουν”, ανέφερε αρχικά η ακραία του Ηρακλή για να συμπληρώσει:

“Στρεφόμαστε τώρα στο ντέρμπι που έχουμε με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό το παιχνίδι θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας. Οι δύο συνεχόμενοι αγώνες με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα μας δείξουν το τι μπορούμε να κάνουμε φέτος. Φυσικά και θα ήθελα να πετύχω περισσότερα πράγματα με τον Ηρακλή, γιατί όχι και έναν τίτλο. Πρέπει όμως να μη βιαζόμαστε και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”.


Η Μπάρνακ έστειλε και το δικό της μήνυμα στους φιλάθλους του Ηρακλή για τον επερχόμενο αγώνα, τονίζοντας: “Εύχομαι να γεμίσουν το γήπεδο και να τους δώσουμε μία μεγάλη χαρά. Είμαι χαρούμενη που παίζω στον Ηρακλή και θέλω να βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα μου”.Σχετικά Άρθρα

Back to Top