“Έκανε θέατρο ο Βιερίνια”

Ο Ντάνι Φερνάντες μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ντέρμπι της Κυριακής. Για την αψιχαχία που είχε με τον Βιερίνια, τόνισε: «Δεν ήταν τίποτα. Όλα …

Ηρακλής

Ο Ντάνι Φερνάντες μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για το ντέρμπι της Κυριακής. Για την αψιχαχία που είχε με τον Βιερίνια, τόνισε: «Δεν ήταν τίποτα. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο διαιτητής ήταν κοντά στην φάση και σωστά δεν έδωσε τίποτα. Έκανε θέατρο ο Βιερίνια. Δεν του είπα τίποτα».

Για την εξέλιξη του αγώνα και την πορεία της ομάδας, ανέφερε: «Ήταν σωστό και δίκαιο το αποτέλεσμα. Όταν ο τερματοφύλακας δέχεται γκολ, κοιτάει να κάνει ότι το καλύτερο και ποτέ δεν χαίρεσαι όταν δέχεσαι γκολ. Όταν μπαίνω στο γήπεδο δίνω τα πάντα και σκέφτομαι μόνο πώς θα κερδίσει η ομάδα. Ο Μπουμπένκο ήρθε κι έχει βοηθήσει πολύ, έχει ένα καλό πλάνο. Είμαστε καλά στην ομάδα, βλέπουμε μπροστά, κοιτάμε κάθε παιχνίδι με ηρεμία. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε και να δείχνουμε στο γήπεδο τι μπορούμε να κάνουμε. Θέλει βαθμούς η ομάδα. Χαίρομαι που με αγκάλιασε ο κόσμος και γουστάρω όταν ακούω τον κόσμο του Ηρακλή να τραγουδάει».

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top