Προστατέψτε την ομαδάρα του Θανάση Στράντζαλη

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε γραφικοί ή λαϊκιστές, θέλουμε να επισημάνουμε τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. Ναι, αυτή που …

Με τον κίνδυνο να χαρακτηριστούμε γραφικοί ή λαϊκιστές, θέλουμε να επισημάνουμε τον σοβαρό κίνδυνο που διατρέχει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου. Ναι, αυτή που διέλυσε προ ολίγων λεπτών τον πρωταθλητή και αήττητο μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, Ολυμπιακό.


Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα είναι τεράστια. Ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, μιλώντας στη BLUEARENA στις 30 Ιανουαρίου, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου. Μίλησε ακόμη και για διάλυση της γυναικείας ομάδας και των τμημάτων υποδομής, αν δεν βρεθεί άμεσα λύση. Από τότε πέρασε σχεδόν ένα δεκαήμερο, αλλά δεν έγινε το παραμικρό.


Είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται σε εξέλιξη κινήσεις από την πλευρά του Ερασιτέχνη (και) γι’ αυτό το θέμα, αλλά εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δεν αρκεί η προσπάθεια. Απαιτείται αποτέλεσμα. Η ομάδα έδειξε ότι αγωνιστικά έχει όλα τα φόντα να χτυπήσει στα ίσια τον τίτλο, μέσω των πλέι οφς, απέναντι σε ομάδες με πολλαπλάσια μπάτζετ.


Με την υπάρχουσα όμως κατάσταση, τίθεται σε αμφιβολία ακόμη και η ύπαρξη της ομάδας μέχρι να φτάσουμε στα πλέι οφς. Τόσο ο Θανάσης Στράντζαλης, όσο και οι παίκτριες της ομάδας, έχουν φτάσει στα όριά τους. Μετρούν αρκετούς μήνες απλήρωτοι και κανένας δεν μπορεί να τους εγγυηθεί το πότε και το εάν θα πληρωθούν.


Ας ελπίσουμε ότι ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού, θα «αναγκάσει» τους υπεύθυνους να ασχοληθούν πιο ζεστά με το ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα που αντιμετωπίζει το τμήμα και να βρουν τις απαραίτητες λύσεις.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top