Δηλώσεις με νόημα από τον Βαγγέλη Μπερμπέρογλου

Εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη νίκη, αλλά παράλληλα και προβληματισμός για το μέλλον του τμήματος, μίλησε στη BLUEARENA o Βαγγέλης Μπερμπέρογλου: “Γράφτηκε μια χρυσή σελίδα …

Ηρακλής


Εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη νίκη, αλλά παράλληλα και προβληματισμός για το μέλλον του τμήματος, μίλησε στη BLUEARENA o Βαγγέλης Μπερμπέρογλου:


“Γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του βόλεϊ. Μία νίκη από μία ομάδα που για πολλούς δεν υπάρχει, αλλά κάποιοι άνθρωποι αποφάσισαν να κρατήσουν τη γυναικεία ομάδα ψηλά, γιατί είναι αναπόσπαστο κομμάτι του βόλεϊ του Ηρακλή. Συγχαρητήρια στον Θανάση για την υπερπροσπάθεια που κάναμε φέτος. Μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, τα οποία χθες τα παρακάλεσα στην πρωινή προπόνηση να σβήσουν από το μυαλό τους οτιδήποτε και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό το παιχνίδι. Παρόλο που έχω πει στη διοίκηση ότι αποτελώ παρελθόν από αυτή την ομάδα, μιλώντας με τα παιδιά υποσχέθηκα ότι ψάχνοντας να βρω λύσεις, θα μείνω μαζί τους όσο καιρό χρειαστεί, γιατί ξέρω ότι κανένας άλλος δε θα ασχοληθεί. Η επόμενη μέρα πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μας βρίσκει με συζήτηση και προβληματισμό, γιατί οι υποσχέσεις στερέψανε. Δεν ξέρω πώς θα κατεβούμε με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο κόσμος που ξέρω ότι είναι μαζί μας, οφείλει να γεμίσει το γήπεδο. Θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο για να βοηθηθεί αυτό το τμήμα, γιατί πρώτα και πάνω από όλα είμαστε Ηρακλής”.


 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top