«Δίκαιη η ισοπαλία»

Στο πρώτο κακό ημίχρονο του Ηρακλή αλλά και τη βελτίωση στο δεύτερο στάθηκε στις δηλώσεις του τεχνικός των κυανόλευκων, Γιόζεφ Μπουμπένκο. «Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. …

Ηρακλής

Στο πρώτο κακό ημίχρονο του Ηρακλή αλλά και τη βελτίωση στο δεύτερο στάθηκε στις δηλώσεις του τεχνικός των κυανόλευκων, Γιόζεφ Μπουμπένκο.

«Είχαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο δεν ήμουν ευχαριστημένος, παίξαμε χωρίς αυτοπεποίθηση. Δεν πιέσαμε όπως ο ΠΑΟΚ και δεν είχαμε καλή συνεργασία που θέλαμε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα και με έναν παίκτη παραπάνω. Έπρεπε να παίξουμε με κάτω τη μπάλα από τα άκρα και έτσι σκοράραμε. Κάναμε αλλαγή τακτικής και είπαμε στα αποδυτήρια ότι έπρεπε να μπούμε με άλλη φιλοσοφία. Όλο το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό από τις δύο πλευρές και η ισοπαλία είναι δίκαιη», ανέφερε ο Σλοβάκος τεχνικός, ενώ από την πλευρά του Φερνάντο Σάντος τόνισε: 

 «Το τελικό αποτέλεσμα μας αφήνει μία πικρή γεύση. Ήταν κρίμα γιατί είχαμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις να νικήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι, με τον Ηρακλή να μην κάνει έστω κι ένα σουτ. Σκοράραμε αλλά με το παιδικό λάθος μείναμε με δέκα παίκτες. Αυτό σίγουρα κόστισε, ο προπονητής του Ηρακλή γέμισε την περιοχή μας και τα πράγματα ήταν πολύ πιο δύσκολα. Προσπαθήσαμε να οργανωθούμε καλά και να εκμεταλλευτούμε αντεπιθέσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο αλλά δεχτήκαμε ένα ασυνήθιστο για την ομάδα μου γκολ».

Σχετικά Άρθρα

Για μία ακόμη φορά, εισροή υδάτων στον υπόγειο χώρο της Μίκρας…

Ποδόσφαιρο

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top