Μπρουκς: «Μας κόστισε ο αποκλεισμός»

Τα αίτια της ήττας από τον Παναθηναϊκό ανέλυσε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Γλυφάδας ο Φρέντι Μπρουκς. Ο προπονητής του Ηρακλή …

Ηρακλής

Τα αίτια της ήττας από τον Παναθηναϊκό ανέλυσε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της Γλυφάδας ο Φρέντι Μπρουκς. Ο προπονητής του Ηρακλή τόνισε σχετικά:

«Το πρόβλημα είναι ότι έπρεπε να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Φέτος από την αρχή δεν κοιτάξαμε στόχους αλλά το να παίξουμε καλό βόλεϊ και εμείς δεν παίζουμε καλό βόλεϊ. Η ομάδα είναι πάρα πολύ διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές. Κάναμε πολλά λάθη σε άμυνα και τακτική. Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός στην υποδοχή και εμείς δεν οργανώναμε σωστά την κόντρα επίθεση.  Στο ξεκίνημα της σεζόν παίξαμε καλό βόλεϊ και έχουμε δείξει ότι μπορούμε. Πρέπει όμως να δουλέψουμε κι άλλο στην προπόνηση, γιατί μας κόστισε πάρα πολύ ο αποκλεισμός από την Πάτρα. Οι παίκτες μου δεν είχαν την ίδια ένταση όπως με την Πάτρα στο ξεκίνημα του σημερινού αγώνα».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των κυανόλευκων, Αντρέι Κράβαρικ ανέφερε: «Δεν κάνουμε προσπάθεια. Αν δεν ιδρώσουμε μέσα στην προπόνηση, δε μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε ούτε 50% για να μας νικήσει και αυτό είναι πολύ άσχημο για την ομάδα μας. Πρέπει να σοβαρευτούμε και να προπονούμαστε σοβαρά από δω και πέρα. Με την ΕΑ Πατρών δείξαμε καλό πρόσωπο αλλά σήμερα δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν ξέρω αν θα βοηθούσε ένα πρόστιμο, δεν ξέρω ποιος άλλος τρόπος υπάρχει για να διορθωθούμε. Εγώ για τον Φρέντι μπορώ να πω μόνο καλά λόγια, προσπαθεί και δουλεύει πολύ. Πλέον δεν φταίει ο προπονητής για την επίδοση μας. Ήδη ζήτησα συγγνώμη από την Πάτρα. Είμαι τόσα χρόνια στην Ελλάδα και δεν έχω προκαλέσει κανένα».

Σχετικά Άρθρα

Σημαντική εξέλιξη: Πώς ρυθμίζεται την υπόθεση των παλαιών οφειλών και για τον Ηρακλή!

Βόλει

Back to Top