Ετοιμάζει Ριμόλντι

Ο Λούκας Ριμόλντι χτυπά την πόρτα της εντεκάδας του Ηρακλή εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να …

Ηρακλής

Ο Λούκας Ριμόλντι χτυπά την πόρτα της εντεκάδας του Ηρακλή εν όψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά να βάλει τον Αργεντινό στο αρχικό σχήμα και να είναι μαζί με τον Στέλιο Ηλιάδη το δίδυμο των αμυντικών χαφ ζητώντας από αυτούς αρκετή δουλειά στον χώρο του κέντρου. Τρέξιμο, πίεση ψηλά και βοήθεια τόσο στην ομαδική αμυντική λειτουργία της ομάδας όσο και στην προώθηση του παιχνιδιού στην επίθεση.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό, ο Ριμόλντι λίγες μόνο μέρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Ηρακλή να κάνει και το πρώτο του παιχνίδι με την ομάδα με το Νο29 στη φανέλα, ένα νούμερο που το πήρε λόγω της ημερομηνίας που γεννήθηκε η κόρη του, Μία. 

Ο Μπουμπένκο δείχνει ότι υπολογίζει και τον άλλον νεοαποκτηθέντα Αργεντινό που βέβαια γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στον Ηρακλή και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σεμπαστιάν Γκαρσία.

Χωρίς να είναι τίποτε σίγουρο για τον καταρτισμό της εντεκάδας, ο Γκαρσία διεκδικεί τη θέση του επιτελικού μέσους ώστε να παίξει ο Μάρα δεξιά, ο Επστάιν αριστερά και ο Γιάκομπ στην κορυφή της επίθεσης.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top