Αγωνία για την κατάσταση του Καυτανζογλείου

Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση Άρης – Πανθρακικός και ενώ προηγούνταν οι φιλοξενούμενοι με 1-0, ο Χρήστος Μήτσιος αποφάσισε να διακόψει το …

Ροπαλιές

Πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στην αναμέτρηση Άρης – Πανθρακικός και ενώ προηγούνταν οι φιλοξενούμενοι με 1-0, ο Χρήστος Μήτσιος αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι. Αιτία; Η καταρρακτώδη βροχή που πέφτει από το πρωί στη Θεσσαλονίκη και βαρύνει τον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.


Τι να σκέφτεται άραγε ο συνάδερφός του, Μιχάλης Ντάκος, ο οποίος δεν διέκοψε ως όφειλε το παιχνίδι Λεβαδειακός – Ηρακλής, στα μέσα του πρώτου γύρου; Ο αγωνιστικός χώρος είχε μετατραπεί σε πισίνα, η μπάλα δεν κυλούσε ούτε εκατοστό, αλλά ο συγκεκριμένος διαιτητής και ξεκίνησε τον αγώνα και τον ολοκλήρωσε.


Κανείς δεν γνωρίζει αν θα υπάρξει πρόβλημα με το ντέρμπι του Καυτανζογλείου. Αυτή τη στιγμή ο αγωνιστικός χώρος έχει γεμίσει νερά, αλλά μεσολαβούν αρκετές ώρες μέχρι την έναρξη του αγώνα. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας, καθόλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος αλλά οι πιθανότητες βροχής είναι μικρές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top