Για το καλύτερο στη Γλυφάδα (Παναθηναϊκός-Ηρακλής, 6/2, 19.00, BLUEARENA-LIVE)

Στους επόμενους φετινούς στόχους στρέφεται ο Ηρακλής μετά τον αποκλεισμό του από το CEV CUP και το Σάββατο (6/2) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα …

Ηρακλής

Στους επόμενους φετινούς στόχους στρέφεται ο Ηρακλής μετά τον αποκλεισμό του από το CEV CUP και το Σάββατο (6/2) θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Γλυφάδα (19.00, Novasports) για την 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.

Οι κυανόλευκοι καλούνται να ξεπεράσουν την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και να διεκδικήσουν την νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Ο προπονητής του Γηραιού πάντως, Φρέντι Μπρουκς, οφείλει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να επιλέξει ποιον από τους Κάλα, Ερέου, Μπάρανεκ, Κραλ και Γκασπαρίνι θα αφήσει εκτός 12αδας, αφού τέσσερις ξένοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι το οποίο για μας μετράει πάρα πολύ. Βρισκόμαστε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Θα είναι ένα δυνατό τεστ για μας, για να δούμε που είμαστε. Θέλουμε να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε με την ΕΑ Πατρών. Χρειαζόμαστε τη νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο η ψυχολογία μας», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των κυανόλευκων, για να συμπληρώσει:

«Μιλήσαμε με τα παιδιά και είπαμε να ξεχάσουμε αυτά τα δύο παιχνίδια με την Πάτρα. Δε θα πρέπει να μας επηρεάσει ο αποκλεισμός και να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια. Πρέπει να προσηλωθούμε σε κύπελλο και πρωτάθλημα, έχουμε δύο στόχους μπροστά μας και οφείλουμε να τους διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Σίγουρα υπάρχει κούραση αλλά δεν ισχύει μόνο για μας αυτό. Όλες οι ομάδες έχουν συνεχόμενα παιχνίδια».

Σχετικά Άρθρα

Aποφασισμένος ο Λεωνίδης – Θεωρεί δεδομένη τη χορηγία (τουλάχιστον) στο βόλει…

Βόλει

Τι αναμένεται να ανακοινωθεί, εφόσον συμπαρασταθεί ο κόσμος…

Βόλει

Back to Top