Χωρίζουν οι δρόμοι με Γαλανό

Το γυαλί ράγισε οριστικά. Ο Γιώργος Γαλανός είναι αμετάπειστος στην παραίτηση του κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο βασικός χορηγός του ΤΑΚ θα αποτελέσει …

Ηρακλής

Το γυαλί ράγισε οριστικά. Ο Γιώργος Γαλανός είναι αμετάπειστος στην παραίτηση του κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο βασικός χορηγός του ΤΑΚ θα αποτελέσει παρελθόν.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε δεν είναι διατεθειμένος να “βάλει νερό στο κρασί του” και να επιστρέψει στο τμήμα, παρότι πολλοί θεώρησαν πως θα συνέβαινε ότι και πριν από μερικούς μήνες, όταν είχε εκφράσει και πάλι τη διάθεση να αποχωρήσει, αλλά μερικές ώρες αργότερα ανακάλεσε την απόφασή του.

Τόσο η πλευρά Γαλανού, όσο και αυτή του Ερασιτέχνη, φέρονται δυσαρεστημένες με τη μη εκπλήρωση ορισμένων υποχρεώσεων που έχουν αναλάβει και ορισμένες από αυτές αναφέρονται και στο συμφωνητικό που είχε υπογραφεί.

Αν τελικώς ο Γαλανός αποχωρήσει, τότε ο ΓΣ Ηρακλής καλείται να πάρει στις πλάτες του το ΤΑΚ και να βρεθούν πηγές εσόδων. Τα χρήματα που πρέπει να θεωρούνται δεδομένα, είναι οι 120.000 από την επιχορήγηση της ΓΓΑ.

Σχετικά Άρθρα

Δρακόπουλος: “Πρέπει να εκπληρώσω την αποστολή μου έναντι της ομάδας”

Μπάσκετ

Back to Top