«Ξέρουμε πώς θα φτάσουμε στη νίκη»

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξης τύπου για το ντέρμπι της Κυριακής και όχι μόνο. «Όλοι ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξης τύπου για το ντέρμπι της Κυριακής και όχι μόνο.


«Όλοι ξέρουμε ότι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι που έχει πάντα τις δικές του δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς πήραμε τους τρεις βαθμούς με την Καβάλα στον τελευταίο αγώνα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Χρειαζόμαστε άλλωστε τους βαθμούς. Φυσικά και σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ όμως μέσα στον αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη, ξέρουμε τι θέλουμε και πώς θα το πάρουμε στο γήπεδο. Έχουμε δουλέψει σκληρά στην διάρκεια της εβδομάδας. Στο παιχνίδι με την Καβάλα ήμασταν ευχαριστημένοι από την αμυντική μας λειτουργία. Ήμασταν πιο οργανωμένοι γενικότερα, αλλά είδαμε κάποιες φάσεις στο βίντεο με ορισμένα κενά που πρέπει να βελτιώσουμε. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα μπροστά στην επίθεση. Να δημιουργήσουμε φάσεις και να κερδίσουμε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Πρέπει να έχουμε χαρακτήρα νικητή. Αυτό είναι το κυριότερο στοιχείο. Επίσης έχει μεγάλη σημασία το ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ. Ο ΠΑΟΚ παίζει άλλο ποδόσφαιρο όταν έχει το σκορ και άλλο όταν δέχεται κάποιο γκολ».


Για την χθεσινή αποχή: «Δεν δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα, γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης ήταν το πρωί. Στο κομμάτι που είχαμε προγραμματισμένο για το απόγευμα το κάναμε και το πρωί. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα».


Για την ετοιμότητα των νεοαποκτηθέντων: «Περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή τα χαρτιά για να δούμε πόσους θα έχουμε στη διάθεση μας. Ο Μάρκες και ο Γκαρσία είναι έτοιμοι, όμως υπάρχει πρόβλημα με τον Καρλίνιος και τον Βέρα. Περιμένουμε επίσης ότι θα είναι καλά και ο Ριμόλντι».


Για την παρουσία των οπαδών του Ηρακλή: «Περιμένουμε να μας βοηθήσουν από το πρώτο λεπτό. Σαν δωδέκατος παίκτης να μας βοηθήσουν πολύ από πλευράς ψυχολογίας. Νιώσαμε την αγάπη τους και στο παιχνίδι με την Καβάλα και πιστεύω πάλι ότι θα είναι κοντά μας. Περιμένουμε μεγάλη υποστήριξη, αφού βοηθάει αυτό πολύ και τους παίκτες».


Για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο κύπελλο: «Η κάθε ομάδα έχει τις αδυναμίες της και τα δυνατά της σημεία στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει κάποια κενά, όμως δεν περιμένω ότι θα παίξει όπως στο παιχνίδι κυπέλλου. Εμείς ετοιμάζουμε την ομάδα μας για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα μας και την ποιότητα μας στο παιχνίδι αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top