«Το θέλαμε αλλά…»

Τα αίτια του αποκλεισμού ανέλυσε ο Αντρέι Κράβαρικ στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών στη Μίκρα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλοξενούμενους …

Ηρακλής

Τα αίτια του αποκλεισμού ανέλυσε ο Αντρέι Κράβαρικ στις δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι με την ΕΑ Πατρών στη Μίκρα, ενώ ζήτησε συγγνώμη από τους φιλοξενούμενους που παρεξήγησαν τη χθεσινή του ατάκα στο Libero 107.4.

«Μπήκαμε στον αγώνα εξαιρετικά, το θέλαμε πάρα πολύ αλλά η πρόκριση χάθηκε μετά το 2-0 σετ, όπου κάπως χαλαρώσαμε. Δώσαμε την ευκαιρία στην ΕΑΠ να αντιδράσει και στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πλέον έχουμε μπροστά μας το κύπελλο και χρειάζεται να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Το καλό πάντως είναι ότι πιάσαμε ανά διαστήματα φανταστική απόδοση και αυτό πρέπει να αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός του Ηρακλή, για να συμπληρώσει:

«Ζητάω συγγνώμη από την Πάτρα αν παρεξήγησαν αυτό που είπα. Αν ακούσατε τη συνέντευξη θα καταλάβετε ότι αυτό που είπα ήταν απάντηση σε ερώτηση για το τι λέω όλα αυτά τα χρόνια στα αποδυτήρια, δεν αφορούσε την Πάτρα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top