Σχόλιο: Δικαιολογημένη η δυσφορία, λάθος το timing

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος δεν φάνηκε συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε περί καταβολής των οφειλομένων, είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόφαση …

Από τη στιγμή που ο Αντώνης Ρέμος δεν φάνηκε συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε περί καταβολής των οφειλομένων, είναι ο βασικός υπεύθυνος για την απόφαση των ποδοσφαιριστών να ακολουθήσουν το παράδειγμα των συναδέρφων τους στον ΠΑΟΚ, ασχέτως αν εκεί η απεργία «βαφτίστηκε» συζήτηση. Με δεδομένο ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει επαναληφθεί το φαινόμενο των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, η δυσφορία των παικτών είναι δικαιολογημένη.


Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος, διότι υπάρχει και η άλλη, που αφορά το χρονικό σημείο που αποφασίστηκε να γίνει μία τέτοια κίνηση. Παραμονές ενός από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς, για βαθμολογικούς και όχι μόνο λόγους, δεν προχωράς σε μία τέτοια κίνηση, διότι είναι πάρα πολλοί εκείνοι που θα σε περιμένουν στη… γωνία την Κυριακή. Μπορεί στην ανακοίνωση να τονίζουν ότι παραμένουν προσηλωμένοι στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο αν η εξέλιξη του αγώνα δεν είναι θετική, τότε είναι βέβαιο ότι το κακό αποτέλεσμα θα συνδυαστεί με την σημερινή απεργία. Όπως άλλωστε συνέβη και με τον αποκλεισμό του Δικέφαλου από τον ΠΑΣ. Ας ελπίσουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής, η ομάδα δεν θα δώσει το δικαίωμα σε κανένα να γυρίσει το χρόνο στο μεσημέρι της Τετάρτης για να αναζητήσει τα αίτια μίας κακής εμφάνισης.


Ολοκληρώνοντας το σύντομο σχόλιο, θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι ανάλογες ευθύνες με αυτές που βαρύνουν τον Ρέμο για την διοικητική ανυπαρξία, έχουν και οι ποδοσφαιριστές για την αγωνιστική απαξίωση των τελευταίων ετών.

ΥΓ Πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από τους ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ. Εκείνοι δεν έχουν δόσεις συμβολαίων και ζουν από τον μισθό τους. Το πρόβλημα όμως εκείνων, περνάει στα ψιλά. Μεγάλο λάθος…

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top