Εμείς οι δυο σαν ένα…

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ηρακλή με ομάδες εκτός Θεσσαλονίκης, το εφηβικό τμήμα του συλλόγου την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε στην Κοζάνη όπου έδωσε φιλικό αγώνα …

Ακαδημία

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ηρακλή με ομάδες εκτός Θεσσαλονίκης, το εφηβικό τμήμα του συλλόγου την προηγούμενη Κυριακή βρέθηκε στην Κοζάνη όπου έδωσε φιλικό αγώνα με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νικήτρια την γηπεδούχο ομάδα με σκορ 68-63. Η ομάδα της Κοζάνης ιδρύθηκε το 1998 από οπαδούς του Ηρακλή, ενώ η ακαδημία της απαρτίζεται από 250 παιδιά.

Τα έσοδα από τον αγώνα διατέθηκαν στον τοπικό σύλλογο «Αγάπη για το παιδί». Εκτός αυτού σε λίγες ημέρες θα δοθούν στο ίδρυμα ρούχα και παιχνίδια που έχουν συγκεντρωθεί εδώ και αρκετό καιρό στο Ιβανώφειο.

Μέσα σε σύντομο χρονικό αναμένεται να γίνει κάτι παρόμοιο αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης να έρχεται για να δώσει φιλικούς αγώνες αλλά και για να παρακολουθήσουν αγώνα της ανδρικής ομάδας.

Μετά το παιχνίδι οι υπεύθυνοι της ομάδας της Κοζάνης έκαναν το τραπέζι σε όλη την αποστολή. Πέρα του εφηβικού τμήματος το παρών έδωσε ο Φώτης Θέος, ο οποίος παρέλαβε τιμητική πλακέτα, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Χάρης Πόλιος και οι προπονητές του Εφηβικού τμήματος Αχιλλέας Καρδομάτης και Λευτέρης Δημητρός.

Σχετικά Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Σκουρτόπουλου με τα παιδιά της “κυανόλευκης” Ακαδημίας

Μπάσκετ

Back to Top