Έτοιμοι Μιλάνο-Μπόσνιακ, θεραπεία ο Λέκι

Δύο πολύ ευχάριστες ειδήσεις και μία που γεννά ανησυχία, προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (3/2).Στα θετικά είναι η συμμετοχή των Μάουρο Μιλάνο και Ιβάν …

Ηρακλής


Δύο πολύ ευχάριστες ειδήσεις και μία που γεννά ανησυχία, προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης (3/2).

Στα θετικά είναι η συμμετοχή των Μάουρο Μιλάνο και Ιβάν Μπόσνιακ, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονούνται με την ομάδα. Η είδηση που προκαλεί ανησυχία, αφορά τον Ματίας Λέκι. Ο Αργεντινός αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα στον ώμο, αλλά αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ακολούθησε θεραπεία. Πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και την περασμένη εβδομάδα, αλλά το ξεπέρασε και αγωνίστηκε κανονικά κόντρα στη Νέα Καβάλα. Τα μέλη του ιατρικού επιτελείου είναι αισιόδοξα ότι και αυτή την εβδομάδα θα τα καταφέρε ο Λέκι. 
 
Ο Παπαστεριανός προπονήθηκε μόνος, λόγω μυικής επιβάρυνσης, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό, καθώς θα επανέλθει άμεσα, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τούμα, ο οποίος αναρρώνει από ίωση.  Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο, Πέμπτη 04/02, στις 11:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top