Έπεσαν οι υπογραφές, σε έξι μήνες τα σπουδαία

Ένα ακόμα βήμα προς το… όνειρο του γηπέδου στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε. Σήμερα (3/2) λοιπόν υπεγράφη στην αίθουσα τροπαίων η σύμβαση μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής …

Ηρακλής

Ένα ακόμα βήμα προς το… όνειρο του γηπέδου στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε. Σήμερα (3/2) λοιπόν υπεγράφη στην αίθουσα τροπαίων η σύμβαση μεταξύ του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής και της Εταιρίας Συμβούλων που αναλαμβάνει την υποστήριξη στην ανάδειξη επενδυτή για την κατασκευή και λειτουργία των νέων γηπεδικών του εγκαταστάσεων των κυανόλευκων.


Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Δημήτρης Τριανταφύλλου έδωσε τα χέρια με τους εκπροσώπους της εταιρίας που από δω και πέρα πιάνουν και επίσημα δουλειά. Όπως ανέφεραν, από σήμερα και για έξι μήνες θα αξιολογήσουν τις προτάσεις και προσφορές από εταιρίες που ενδιαφέρονται να κατασκευάσουν το γήπεδο και εν συνεχεία θα κηρύξουν διεθνή διαγωνισμό, προκειμένου να αποφασίσουν για το ποιος θα αναλάβει αυτό το σπουδαίο έργο.


Ήδη έχουν ενδιαφερθεί ανεπίσημα δύο εταιρείες για την κατασκευή του γηπέδου και οι επόμενοι έξι μήνες κρίνονται πολύ σημαντική στην υπόθεση γήπεδο στη Μίκρα. Μετά το πέρας αυτών των μηνών θα κηρυχθεί ο διαγωνισμός και η εταιρία που θα αναλάβει την κατασκευή θα κληθεί να ανακοινώσει το πλάνο της.

Σχετικά Άρθρα

Ακριτόπουλος: “Ο Ηρακλής είναι πάνω από όλους μας – Είμαστε υπηρέτες του”

Ποδόσφαιρο

Back to Top