“Μου αρέσουν οι προκλήσεις”

Ο Λούκας Ριμόλντι παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής. «Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλή που μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. …

Ηρακλής

Ο Λούκας Ριμόλντι παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ Ηρακλής. «Πρέπει να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλή που μου δίνει την ευκαιρία να βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος για το βήμα αυτό στην καριέρα μου. Κάθε ποδοσφαιριστής επιθυμεί να παίξει σε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Ηρακλή και εγώ από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να ικανοποιηθεί και να χαρεί ο κόσμος. Θα δουλέψω με ταπεινότητα ώστε να συνεισφέρω στην ομάδα. Ότι έχει ο καθένας πρέπει να το προσφέρει στην ομάδα».


Για την παρουσία πολλών συμπατριωτών του, ανέφερε: «Σίγουρα θα με βοηθήσει πολύ που υπάρχουν συμπατριώτες μου στην ομάδα. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Μου έχουν πει τα καλύτερα για το σύνολο της ομάδας. Θα με βοηθήσουν σίγουρα για την άμεση προσαρμογή μου και θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ την ομάδα».


Για την δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, είπε: «Είναι ευχάριστη αυτή η πίεση γιατί βοηθάει για να δημιουργηθεί μία πρόκληση. Προσωπικά δεν ήθελα να πάω κάπου που δεν υπάρχει πρόκληση. Μου αρέσει να πηγαίνω σε ομάδες που υπάρχουν προκλήσεις. Τώρα πρέπει να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι το τέλος της χρονιάς. Γι΄αυτό βρίσκομαι εδώ».


Για το ενδιαφέρον που είχε δείξει ο Ηρακλής και παλαιότερα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα εδώ. Όλα συμβαίνουν ίσως για κάποιο λόγο. Συνέβη τώρα και αυτό που μπορώ την στιγμή αυτή είναι πως έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω. Το πιο σημαντικό είναι να ανταμείψω αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με τα παιχνίδια που θα κάνω στον αγωνιστικό χώρο.


Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: «Έχω παίξει πέντε παιχνίδια σε 20 μέρες. Είμαι πανέτοιμος να μπω στο παιχνίδι».

Σχετικά Άρθρα

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top