«Με ιδρώτα και αίμα»

Κάτι παραπάνω από αποφασισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Αντρέι Κράβαρικ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΕΑ Πατρών την Τετάρτη (3/2, 19.00) στη Μίκρα …

Ηρακλής

Κάτι παραπάνω από αποφασισμένος παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Αντρέι Κράβαρικ, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΕΑ Πατρών την Τετάρτη (3/2, 19.00) στη Μίκρα για το CEV CUP. Ο αρχηγός του Ηρακλή έστειλε μέσω του Libero 107.4 τα δικά του μηνύματα για το πως πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα του ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


«Αυτό που θέλω να πω στην αρχή είναι να έρθει ο κόσμος του Ηρακλή και να μας βοηθήσει στην προσπάθεια μας. Είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, ο αγώνας της χρονιάς για εμάς, έτσι αισθανόμαστε όλοι μέσα στην ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Ηρακλής δεν παίζει καλά τελευταία, για την ακρίβεια μόνο στα πρώτα παιχνίδια της χρονιάς είμαστε αυτοί που έπρεπε. Αυτή την στιγμή η ομάδα κάνει μια κοιλιά και έχουμε κάνει ήττες που δεν έπρεπε να έχει κάνει ο Ηρακλής», τόνισε αρχικά, ενώ για το ξέσπασμα του μετά τον αγώνα με την Κηφισιά, ο Κράβαρικ είπε ό,τι ακριβώς αισθανόταν :


«Είμαι 10 χρόνια στην ομάδα και για 1η φορά βλέπω να υπάρχει κακό κλίμα μέσα στην ομάδα. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια, χτίσαμε τούβλο τούβλο αυτή την ομάδα και είχαμε επιτυχίες αλλά τώρα είναι κάπως αλλιώς. Ίσως οι παίκτες και ο προπονητής στην αρχή της σεζόν να μην είχαν καταλάβει σε μια ομάδα βρίσκονται, σε τι ομάδα έχουν έρθει. Εγώ και ο Φρέντι (Μπρουκς) κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε ένα καλό κλίμα στην ομάδα, όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που είμαστε στον Ηρακλή. Το καταφέραμε στην αρχή της χρονιάς αλλά τώρα αναρωτιέμαι μήπως ήταν τυχαίο όλο αυτό, ο Ηρακλής είναι τώρα μια μέτρια ομάδα, δεν αξίζει να βρίσκεται ούτε στην τετράδα, αν δεν ματώσεις την φανέλα δεν μπορείς να είσαι μεγάλη ομάδα. Βλέποντας τι συμβαίνει τελευταία, εγώ και ο Φρέντι δεν πιστεύαμε στα μάτια μας, έτσι μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα να φωνάζω στους συμπαίκτες μου στα αποδυτήρια».


Συνεχίζοντας, ανέφερε επίσης: «Αν είναι τόσο μάγκες, τώρα πρέπει να κάνουν την εμφάνιση που πρέπει και εγώ θα τους βγάλω το καπέλο και θα πάρω πίσω όσα είπα. Θυμάμαι όταν έφυγαν από την ομάδα οι πολύ καλοί Αμερικανοί που είχαμε και είχαν έρθει τότε όχι και τόσο γνωστοί πάικτες αλλά πήραμε τελικά το πρωτάθλημα με άγνωστους παίκτες. Αυτό συνέβη γιατί είχαμε δουλέψει πάρα πολύ στην προπόνηση και είχαμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Ίσως τώρα όσοι έχουν έρθει στον Ηρακλή να έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ, στην Ελλάδα άλλωστε ένας αθλητής είναι εύκολο να παρασυρθεί από την πολύ καλή ζωή που υπάρχει. Ίσως πάλι δεν έχουν καταλάβει σε ποια ομάδα βρίσκονται, το σίγουρο είναι πως μετά τα πρώτα 6 παιχνίδια της σεζόν δεν παίζουμε καλά. Δεν χύνεται αίμα στο γήπεδο, δεν ματώνουν την φανέλα, σίγουρα υπάρχουν και καλύτερες ομάδες αλλά μέσα στο γήπεδο θα πρέπει να χύνεται αίμα, κανείς δεν πρέπει να μας κερδίζει εύκολα».


Σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο Αντρέι Κράβαρικ ανέφερε χαριτολογώντας: «Θα τους έλεγα ότι πρέπει να μπούμε μέσα στο γήπεδο και να πούμε, συγγνώμη για την έκφραση. «πάμε να τους γα….», όπως κάναμε παλιά στον Ηρακλή.  Τέτοια ψυχολογία πρέπει να έχουμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top