“Ήξερα ότι θα επιστρέψω στο δεύτερο σπίτι μου”

Ο επόμενος παίκτης που παρουσιάστηκε από τον Ηρακλή, μετά τον Λούκας Ριμόλντι, ήταν ένας παλιός γνώριμος. Ο Σεμπαστιάν Γκαρσία, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την …

Ηρακλής

Ο επόμενος παίκτης που παρουσιάστηκε από τον Ηρακλή, μετά τον Λούκας Ριμόλντι, ήταν ένας παλιός γνώριμος. Ο Σεμπαστιάν Γκαρσία, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του. Φορούσε ένα κασκόλ που του προσέφερε ένας φίλος της ομάδας, το οποίο δεν έβγαλε ούτε λεπτό από τον λαιμό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα. Η οικογένεια και οι άνθρωποι που είναι κοντά μου ξέρουν γιατί είμαι τόσο ευχαριστημένος. Σε όλους εκείνους που μπορούν να αμφιβάλλουν για κάτι τέτοιο, έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου για να αποδείξω στο γήπεδο και να κάνω πράξη αυτό που λέω. Δεν θέλω να το πάρουν αρνητικά ή άσχημα το γεγονός ότι έπαιζα στον Άρη τους πρώτους έξι μήνες. Η οικογένειά μου και οι άνθρωποί μου, ξέρουν πολύ καλά πόσο ήθελα να έρθω στον Ηρακλή και τι σημαίνει ο Ηρακλής για μένα. Μου δίνει μία ηρεμία η επιστροφή μου στην ομάδα. Δεν μπορώ να πείσω κανέναν με λόγια. Είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή μου η σημερινή μέρα και θα πείσω με πράξεις».


Για την αποχώρησή του το καλοκαίρι: «Εκείνες τις μέρες έκανα μεγάλη προσπάθεια για να βρίσκομαι στην ομάδα. Για κάποιους λόγους δεν έγινε αυτό. Έχουν περάσει μόνο έξι μήνες από τότε και είμαι ευτυχισμένος που ήταν σύντομο το χρονικό διάστημα. Πρέπει να αντιστρέψω την κατάσταση για ορισμένους που ίσως πιστεύουν άλλα για μένα, όμως εγώ ξέρω τι σημαίνει Ηρακλής και πόσο ευτυχισμένος είμαι. Ήξερα ότι θα επιστρέψω στον Ηρακλή. Η Μίκρα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. Μέσα μου ήξερα ότι θα επιστρέψω κάποια στιγμή, απλά δεν περίμενα τόσο σύντομα. Ήθελα να επιστρέψω και να συνεχίσω να προσφέρω».


Για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα. Είμαι σε άριστη κατάσταση. Ήμουν συνέχεια σε προπονήσεις και παιχνίδια. Το μόνο που περίμενα και ήθελα είναι να τελειώσουμε όσο το δυνατόν συντομότερα, ώστε να είμαι στην διάθεση του προπονητή για το επόμενο παιχνίδι».


Για τους στόχους της ομάδας: «Αυτή την στιγμή πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να φύγουμε από την θέση που βρισκόμαστε. Να δίνουμε το 100%. Θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση του Ηρακλή τον αδικεί με βάση την ιστορία και την ποιότητα του. Πρέπει να παλεύουμε για τις θέσεις που είναι ψηλά στην βαθμολογία».


 

Σχετικά Άρθρα

Ο αριθμός λογαριασμού ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Περόνε: “Αν με θέλουν, έρχομαι να παίξω στον Ηρακλή και με… ένα πόδι!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top