«Οδύσσεια» για τις κυανόλευκες

Μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, που ταξιδεύει για το Σεβεροντόνετσκ της Ουκρανίας. Οι κυανόλευκες έφτασαν αρχικά στο Ντόνετσκ, ενώ …

Ηρακλής

Μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, που ταξιδεύει για το Σεβεροντόνετσκ της Ουκρανίας. Οι κυανόλευκες έφτασαν αρχικά στο Ντόνετσκ, ενώ 17 χιλιόμετρα πριν τον τελικό τους προορισμό αναγκάστηκαν να αλλάξουν δρόμο και να χάσουν ακόμα μιάμιση ώρα.
Το πρωί ξεκίνησε η «Οδύσσεια» της αποστολής του Ηρακλή και… συνεχίζεται. Δεκαεφτά χιλιόμετρα μετά πριν το Σεβεροντόνετσκ οι κυανόλευκοι βρήκαν μπροστά τους μία διπλωμένη νταλίκα και αναγκάστηκαν να αλλάξουν δρόμο, προκειμένου να φτάσουν στον προορισμό τους. Κάτι που σημαίνει ότι προστέθηκε ακόμα μιάμιση ώρα ταλαιπωρίας, ενώ συνάντησαν και -20 βαθμούς Κελσίου.

Η ομάδα του Θανάση Στράντζαλη αντιμετωπίζει την Τρίτη (2/2, 18.00) τη Σεβεροντόνετσκ, στον επαναληπτικό του 0-3 σετ της Μίκρας και ελπίζει σε ένα θαύμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάλεντζ Καπ.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

“Πρώτα να αποδείξει ποιος είναι, μέσω του βόλεϊ…”

Ποδόσφαιρο

Λεονίδης: “Θέλουμε πρώτα το βόλεϊ, για να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ποδόσφαιρο

Back to Top