Ανακοίνωσε Πίτου και Ριμόλντι

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Ηρακλής, αφού μετά τη συμφωνία με τον Φρέντι Βέρα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Σεμπαστιάν Γκαρσία και Λούκας Ριμόλντι. Ο …

Ηρακλής

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφές του ο Ηρακλής, αφού μετά τη συμφωνία με τον Φρέντι Βέρα, ανακοίνωσε την απόκτηση των Σεμπαστιάν Γκαρσία και Λούκας Ριμόλντι.


Ο «Πίτου» επιστρέφει στον Ηρακλή, έπειτα από απουσία έξι μηνών, ενώ ο 29χρονος Ριμόλντι έρχεται με… καθυστέρηση ενός έτους. Και αυτό διότι, στις δύο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, βρέθηκε στο κυανόλευκο στόχαστρο, αλλά για διάφορους λόγους, η μεταγραφή του «κολλούσε». Μόλις ενημερώθηκε ότι εξακολουθεί να υφίσταται το ενδιαφέρον του Ηρακλή, ενημέρωσε τους ανθρώπους του Πανσερραϊκού ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της Μίκρας για να επισημοποιήσει τη συμφωνία του με τους κυανόλευκους.


Με την προσθήκη των δύο Αργεντινών, ενισχύεται σε πολύ μεγάλο βαθμό ο Ηρακλής στη μεσαία γραμμής και το πιο σημαντικό είναι ότι αποκτά ποδοσφαιριστές που αύριο κιόλας μπορούν να αγωνιστούν. Ο «Πίτου» ξέρει καλά τον Ηρακλή, ενώ ο Ριμόλντι παίζει στην Ελλάδα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, οπότε και αυτός δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Οπότε μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να παίξουν και οι δύο την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο Γκαρσία υπέγραψεσυμβόλαιο 1,5 έτους, ενώ ο Ριμόλντι μέχρι το καλοκαίρι.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top