Στο χειρουργείο ο Μέξερ!

Δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μέξερ. Μπορεί ο 22χρονος στόπερ να είχε παραλάβει τα εισιτήρια στα χέρια του και να αναμενόταν το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, …

Ηρακλής

Δεν θα αποκτηθεί τελικά ο Μέξερ. Μπορεί ο 22χρονος στόπερ να είχε παραλάβει τα εισιτήρια στα χέρια του και να αναμενόταν το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, όμως ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο δάκτυλο, από την πρόσφατη συμμετοχή του στο Κόπα Άφρικα, τον οδηγεί στο χειρουργείο. Εξετάστηκε από τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της Σπόρτινγκ, τα οποία διέγνωσαν το πρόβλημα και τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Στον Ηρακλή όμως δεν εγκαταλείπουν την προσπάθεια απόκτησης κεντρικού αμυντικού. Από τη μία, περιμένουν μέχρι το βράδυ την απάντηση του Ράντοσλαβ Ζαμπάβνικ (είναι δεξί μπακ που παίζει και ως στόπερ) και από την άλλη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με Λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει, αφού η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται αύριο (1/2) το βράδυ. Εκφράζεται όμως η (συγκρατημένη, με όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στην προσπάθεια απόκτησης στόπερ) αισιοδοξία ότι ο Ηρακλής θα καταφέρει να αποκτήσει έστω και ένα αμυντικό, για να τον βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σχετικά Άρθρα

Ο αριθμός λογαριασμού ενίσχυσης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Περόνε: “Αν με θέλουν, έρχομαι να παίξω στον Ηρακλή και με… ένα πόδι!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top