Ο Τσινιάρης θύμισε τον Παμπορίδη της Τούμπας

Τη διαιτησία του Παμπορίδη στην Τούμπα, θυμήθηκαν οι πάντες στον Ηρακλή, με όσα έκανε ο Τσινιάρης το Σάββατο κόντρα στην Καβάλα. Ο Παμπορίδης δεν έδειξε κόκκινη …

Ηρακλής

Τη διαιτησία του Παμπορίδη στην Τούμπα, θυμήθηκαν οι πάντες στον Ηρακλή, με όσα έκανε ο Τσινιάρης το Σάββατο κόντρα στην Καβάλα. Ο Παμπορίδης δεν έδειξε κόκκινη κάρτα σε τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Αθηναίος ρέφερι σε δύο της Καβάλας. 

Και αν η δική μας άποψη δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία, σημειώστε τι ανέφερε ο Μάλαμας Τεβεκέλης στην καθιερωμένη κριτική του από το συνδρομητικό κανάλι. Είπε ότι ο Ντουγκλάο έπρεπε να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη, στην αγκωνιά που έριξε στον Γιάκομπ μέσα στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Ρουμάνος σωριάστηκε στο έδαφος, αλλά ο Ηρακλής δεν πήρε ούτε ένα απλό φάουλ !

Και πάμε τώρα στα “δολοφονικά” μαρκαρίσματα του Σερζ Ντιέ. Σωστά αντίκρισε την κίτρινη στο φάουλ επί του Μιλάνο, αλλά ο Τσινιάρης έπρεπε να του δείξει τη δεύτερη κάρτα, αρχικά στο φάουλ επί του Μάρα και στη συνέχεια στο φάουλ που κάνει επί του Μιλάνο, στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου. “Προφανώς το αντιλήφθηκε ο προπονητής της Καβάλας και γι’ αυτό τον έβγαλε στο ημίχρονο”, σχολίασε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Σχετικά Άρθρα

Ποντίκης: “Επικρατεί αισιοδοξία για την επανεκκίνηση – Κλειδί η χρηματοδότηση”

Ποδόσφαιρο

Back to Top