Ξέσπασμα Κράβαρικ

Τις φωνές στους συμπαίκτες του έβαλε στα αποδυτήρια ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Ηρακλή παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος, ξέσπασε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με …

Ηρακλής

Τις φωνές στους συμπαίκτες του έβαλε στα αποδυτήρια ο Αντρέι Κράβαρικ. Ο αρχηγός του Ηρακλή παρουσιάστηκε αρκετά εκνευρισμένος, ξέσπασε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Κηφισιά και μέσω της BLUEARENA έστειλε το δικό του μήνυμα.


«Δεν μπορώ να βλέπω ξανά την ομάδα να χάνει με κατεβασμένα τα χέρια. Αν αποκλειστούμε την Τετάρτη θα φανεί ότι αυτό που κάναμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος ήταν τυχαίο. Για τελευταία φορά θα παρακαλέσω ως αρχηγός τον κόσμο του Ηρακλή να έρθει να μας βοηθήσει για το παιχνίδι της χρονιάς την Τετάρτη», δήλωσε αρχικά ο Κράβαρικ για να συμπληρώσει:


«Οι συμπαίκτες μου έδωσαν τον λόγο τους στα αποδυτήρια ότι θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση. Η προπόνηση είναι ο καθρέφτης και εκεί φαίνεται ότι δεν δουλεύουμε σωστά. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Ο Ηρακλής δεν είναι μία απλή ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top