Η «ζούγκλα» του Ρεθύμνου

Η κατά τα άλλα συμπαθέστατη ομάδα του Ρεθύμνου και οι φίλοι της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετέτρψαν σε «ζούγκλα» το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Η διακοπή …

Ηρακλής

Η κατά τα άλλα συμπαθέστατη ομάδα του Ρεθύμνου και οι φίλοι της, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετέτρψαν σε «ζούγκλα» το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη». Η διακοπή στο πρώτο ημίχρονο για 15 περίπου λεπτά ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» των όσων έγιναν. Η λέξη «ζούγκλα» ανήκει στα μέλη της κυανόλευκης αποστολής, που αυτή την ώρα επιστρέφει από την Κρήτη.
Κι αν ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές για τα όσα (δεν) έγιναν στον αγώνα με τη Δάφνη, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του αθλητικού δικαστή στα γεγονότα που έλαβαν χώρα, σήμερα το απόγευμα, που έθεσαν σε κίνδυνο τους ανθρώπους του Ηρακλή. Τουλάχιστον φέτος, δεν είχαμε επίθεση στα αποδυτήρια της ομάδας, όπως δηλαδή συνέβη πέρυσι. Οι φίλοι του Ρεθύμνου μάλιστα, συνέχισαν μέσω facebook τις προκλήσεις, αφού σε γκρουπ της ομάδας τους, επιτίθενται εναντίον του Ηρακλή και του Λευτέρη Κακιούση. Αναφέρουν μάλιστα, πως το γήπεδο θύμιζε «εκκλησία».

«Συνθήκες πολέμου»

Ο Λευτέρης Κακιούσης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο έμπειρος προπονητής, είπε: «Πήραμε μια νίκη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για εμάς. Παίζαμε υπό συνθήκες πολέμου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δεν αντέδρασαν σε κανένα σημείο του αγώνα. Περάσαμε μέσα από μια ζούγκλα .Από κει και πέρα θα ήθελα να πως πώς οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για ακόμα ένα λόγο και αυτός είναι ότι έδειξαν τρομερή διάθεση παρά τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα και αυτό είναι κάτι που το συναντάς πολύ σπάνια».
Τέτοιες βέβαια καταστάσεις, ο Ηρακλής τις βιώνει από την πρώτη σεζόν που αγωνίζεται στην Α2, αφού κάθε αγώνας με τους κυανόλευκους αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τον κόσμο κάθε ομάδας, πόλης ή νομού.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top