Ερέου: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) ο Τόμας Ερέου. Το μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Μίκρα …

Ηρακλής

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) ο Τόμας Ερέου. Το μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή παρακολούθησε την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Μίκρα και έκανε δηλώσεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.


«Για εμένα δεν ήταν δύσκολη απόφαση να έρθω στον Ηρακλή. Είναι μια μεγάλη ομάδα που έχει στόχους και πολλές επιτυχίες.Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω και να αγωνιστώ σε αυτόν τον σύλλογο. Πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω στον β’ γύρο του Πρωταθλήματος καθώς και σε όποια άλλη διοργάνωση έχει υποχρεώσεις ο Ηρακλής», δήλωσε αρχικά στο www.iraklis.org, για να συμπληρώσει αναφορικά με το 3-2 επί της Κηφισιάς:


”Είναι πάντα δύσκολα τα παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών επιπέδων. Οι μικρότερες ομάδες ρισκάρουν πιο πολύ και πιέζουν αφού δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Δεν πιστεύω πως το αποτέλεσμα πρέπει να μας απογοητεύει καθώς όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα».


Όσο για τον κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί με την ΕΑ Πατρών για το CEV Cup, ο Ερέου τόνισε: «Πιστεύω πως είμαι έτοιμος να παίξω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας στην Ευρώπη. Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά έχουμε πλεονέκτημα αφού είναι στην έδρα μας. Σίγουρα σημαντικό ρόλο θα παίξει και ο κόσμος που απ’όσα έχω ακούσει από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή δημιουργεί μια καυτή ατμόσφαιρα που σίγουρα θέλω να δω και να ζήσω».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top