Έρχεται και υπογράφει ο Μέξερ

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Μέξερ. Ο Ηρακλής συμφώνησε σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη συνδρομή του Πίνι Ζάχαβι, για …

Ηρακλής

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής ο Μέξερ. Ο Ηρακλής συμφώνησε σε όλα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τη συνδρομή του Πίνι Ζάχαβι, για την απόκτηση του 22χρονου διεθνή στόπερ από τη Μοζαμβίκη, Μέξερ.


Πρόκειται για την πιο πρόσφατη ανακάλυψη των σκάουτερ της Σπόρτινγκ. Αποκτήθηκε τον περασμένο μήνα, αλλά ακόμη δεν έχει παίξει στην πορτογαλική ομάδα, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την εθνική της πατρίδας του στο Κόπα Άφρικα. Προτού καταλήξουν στη συγκεκριμένη επιλογή, οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν πληροφορίες από τον άσο του Παναθηναϊκού και συμπαίκτη του στην εθνική, Σιμάο.


Εκείνος τους είπε τα καλύτερα για τον συμπατριώτη του, ο οποίος σύμφωνα με τους σκάουτερ της Σπόρτινγκ, έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί ακόμη και στις θέσεις του δεξιού μπακ και του ανασταλτικού μέσου. Θα υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την πορτογαλική ομάδα, είναι για 1,5+3 χρόνια.

Σχετικά Άρθρα

Δόβελος: “Άνοδος σε επαγγελματική κατηγορία, για να έρθει επενδυτής”

Ποδόσφαιρο

Καράογλου: “Βρίσκομαι σε επαφές με τον ΓΣ για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Back to Top