«Άλυτα τα προβλήματα»

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον της γυναικείας ομάδας βόλει και των τμημάτων υποδομής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη BLUEARENA ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου. Μπορεί η πορεία …

Ηρακλής

Ιδιαίτερα προβληματισμένος για το μέλλον της γυναικείας ομάδας βόλει και των τμημάτων υποδομής εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη BLUEARENA ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου. Μπορεί η πορεία βάση των αποτελεσμάτων να ικανοποιεί, όμως ο έφορος των ακαδημιών εξέφρασε την ανησυχία του.


«Ήταν μία νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο που μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Ευρώπη και θέλουμε μία ακόμη νίκη στο κύπελλο για την πρόκριση μας στο Final Four. Παρόλα αυτά δυστυχώς δε μπορούμε να πανηγυρίσουμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τα οποία παραμένουν άλυτα. Νιώθω πλέον ότι δεν έχω τη δύναμη να βοηθήσω αυτό το τμήμα γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχει ανάλογη συμπαράσταση», δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μπερμπέρογλου για να συμπληρώσει:


«Κινδυνεύουν άμεσα οι υποδομές να τιναχτούν στον αέρα και δε μπορώ να σκεφτώ αυτή την στιγμή την επόμενη μου μέρα στον Ηρακλή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλη την προσπάθεια που κάνουν όλες αυτές οι καταπληκτικές αθλήτριες αλλά και την υπονομή που δείχνει η τεχνική ηγεσία, βάζοντας στην άκρη αυτά τα προβλήματα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top