Στο Δήμο Καλαμαριάς γα το γήπεδο

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Χριστόδουλο Οικονομίδη είχε σήμερα (29/1) η επιτροπή γηπέδου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την αξιοποίηση της …

Επικαιρότητα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμαριάς, Χριστόδουλο Οικονομίδη είχε σήμερα (29/1) η επιτροπή γηπέδου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την αξιοποίηση της περιοχής, με την επιτροπή να παρουσιάζει τα σχέδια του γηπέδου και τον δήμαρχο να εκφράζει ορισμένους προβληματισμούς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου και το «παρών» έδωσαν επίσης ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών Χρήστος Σαρηγιάννης και ο διευθυντής πολεοδομίας του δήμου, Χρήστος Ταξής.

Την επιτροπή του Ερασιτέχνη εκπροσώπησαν οι Αρταβάνης, Μοσχόπουλος, Γωγάκος, Τζακόπουλος αλλά και οι δύο μελετητές, Καρακάσης και Βαρβέρης.
Μετά την παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου στη Μίκρα, η πλευρά του Δήμου Καλαμαριάς εξέφρασε ορισμένους προβληματισμούς για τις συμπληρωματικές χρήσεις, με την επιτροπή του ΓΣ να δίνει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους, προκειμένου να γίνει νέα συνάντηση όπου θα παρθούν αποφάσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top