Με Μάρκες στην εικοσάδα

Με τον Αντρέ Μάρκες στην αρχική εικοσάδα, αλλά χωρίς τους Μπόσνιακ, Τούμα, Πιλότο, Κομπαγιάσι και Καρλίνιος ο Ηρακλής, ρίχνεται στην αυριανή (30/01, 16:45, Καυτανζόγλειο) μάχη …

ΗρακλήςΜε τον Αντρέ Μάρκες στην αρχική εικοσάδα, αλλά χωρίς τους Μπόσνιακ, Τούμα, Πιλότο, Κομπαγιάσι και Καρλίνιος ο Ηρακλής, ρίχνεται στην αυριανή (30/01, 16:45, Καυτανζόγλειο) μάχη με την Καβάλα.

Αναλυτικά, με μία απογευματινή προπόνηση στην Μίκρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση με την Καβάλα στο Καυτανζόγλειο.

Ο Μπόσνιακ δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα, που υπέστη και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ και ο Τούμα δεν μπόρεσε να απαλλαγεί πλήρως από τα συμπτώματα της ίωσης, που τον ταλαιπωρεί, με συνέπεια να “βγάλει”‘ μόνο μέρος της προπόνησης. Αμφότεροι αποκλείστηκαν από την αποστολή, όπως και ο Περπερίδης, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και θα περάσει στις ομαδικές προπονήσεις από εβδομάδα, αλλά και ο ανέτοιμος Πιλοτο.

Χωρίς δικαίωμα συμμετοχής (λόγω μπλε κάρτας) οι νεαποκτηθέντες, Kομπαγιάσι και Καρλίνιος.

Γιόζεφ Μπουμπένκο συμπεριέλαβε είκοσι (20) παίκτες στο αρχικό σχήμα της αποστολής, από τους οποίους θα προκύψει αύριο, πριν τον αγώνα, η τελική 18άδα:

Φερνάντες, Μπαντής, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Γιαννούλης, Ιωαννίδης, Σαρακατσάνος, Mάρτος, Λέκι, Mάρκες, Mιλάνο, Eπστάιν, Mάρα, Παπαστεριανός, Κονέ, Ηλιάδης, Βουτσιάς, Γιάντσης, Βέλλιος, Γιάκομπ.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top