Έγγραφος αποχαιρετισμός στον Ηλία Πουρσανίδη

O Ηλίας Πουρσανίδης αποχαιρέτησε το “κυανόλευκο” περιβάλλον και με μία γραπτή δήλωσή του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σήμερα (29/01), η οποία αναφέρει τα …

Ηρακλής

O Ηλίας Πουρσανίδης αποχαιρέτησε το “κυανόλευκο” περιβάλλον και με μία γραπτή δήλωσή του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, σήμερα (29/01), η οποία αναφέρει τα εξής:

“Αποχωρώντας από τον ΗΡΑΚΛΗ θα ήθελα με όλη μου την καρδιά να ευχαριστήσω τον Αντώνη Ρέμο και τον Δήμο Πολύκαρπο για την ευκαιρία, που μου έδωσαν να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο αντικείμενο, από αυτή την τόσο σημαντική θέση στην ομάδα. Επιθυμώ επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους, με τους οποίους συνεργάστηκα, διοικητικούς παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και τα στελέχη των γραφείων της ΠΑΕ.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον ανώνυμο κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ για την αγάπη και την εμπιστοσύνη, με την οποία με περιέβαλε, όλο αυτό το διάστημα των εξίμισι ετών της παρουσίας μου στην ομάδα.

Εύχομαι στην ομάδα να φτάσει και πάλι στο επίπεδο, που απαιτούν η ιστορία, το μεγαλείο και ο κόσμος της.

Ηλίας Πουρσανίδης”.


Από την πλευρά της, η επίσημη ΠΑΕ τοποθετήθηκε για το θέμα της αποχώρησής του, με τον εξής τρόπο:

“Ο Ηλίας Πουρσανίδης, επί ενάμισι χρόνο, συνέβαλε, από μία σημαντικότατη θέση, με όλη τη ψυχή και την αγάπη του για την ομάδα, στην προσπάθεια, που καταβάλλεται, για την αγωνιστική ανάκαμψη του ΗΡΑΚΛΗ μας, προσφέροντας πολλά.

Προσωπικοί λόγοι, όμως, τον αναγκάζουν να αποχωρήσει. Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ επιθυμεί να τον ευχαριστήσει θερμώς για την προσφορά του και του ευχόμαστε το καλύτερο στη συνέχεια της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής του.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ”

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Back to Top