Ο Μπουμπένκο στο denniksport.sk

Συνέντευξη στη Σλοβακία και πιο συγκεκριμένα, στο denniksport.sk, έδωσε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Σε αυτή μεταξύ άλλων είπε ότι… «είναι αναγκαία η σωτηρία της ομάδας. Το ψυχολογικό …

Ηρακλής

Συνέντευξη στη Σλοβακία και πιο συγκεκριμένα, στο denniksport.sk, έδωσε ο Γιόζεφ Μπουμπένκο. Σε αυτή μεταξύ άλλων είπε ότι… «είναι αναγκαία η σωτηρία της ομάδας. Το ψυχολογικό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Γενικώς στην Ελλάδα, οι ομάδες όταν κερδίζουν νιώθουν σαν παγκόσμιοι πρωταθλητές. Όταν όχι, είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Ηρακλής είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας άρα η ψυχολογία είναι χαμηλή».

Ο προπονητής του Ηρακλή γνωρίζει ότι υπάρχει είναι όμως αποφασισμένος. “Ζούμε σε εποχή με μεγάλη πίεση. Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, ζήτησαν άμεση απάντηση. Σε σχέση με την προηγούμενη φορά που ήμουν στον Ηρακλή άλλαξε η διοίκηση και πολλοί παίκτες».

Ο Σλοβάκος ρωτήθηκε για το αν θα κάνει μεταγραφικές επιλογές από την πατρίδα του. Μάλλον το απέκλεισε. «Τα οικονομικά στην Ελλάδα είναι άσχημα, ακόμη και στο ποδόσφαιρο και ο Ηρακλής δεν είναι εξαίρεση». Είπε για τους φιλάθλους ότι… «πρέπει να προσελκύσουμε τον κόσμο στην ομάδα. Αν έχεις τους οπαδούς δίπλα σου είναι πολύ καλά».

Σχετικά Άρθρα

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top